Moj brat Grant Vol je ubijen! Erik Vol daje svoju verziju smrti brata na meču Argentina - Holandija

10.12.2022

10:15

0

Autor: 24sedam

Rođeni brat Granta Vola, koji je izgubio život u loži tokom produžetka na meču Argentina - Holandija, tvrdi da njegov brat nije umro prirodnom smrću.

Moj brat Grant Vol je ubijen! Erik Vol daje svoju verziju smrti brata na meču Argentina - Holandija
Copyright printscreen

Tragedija koja se dogodila u novinarskoj loži tokom utakmice Argentina - Holandija, kada je preminuo poznati američki novinar Grant Vol, narednih dana mogla bi da postane tema broj jedan u svetu ako Erik Vol uspe da dokaže svoje sumnje u razloge koji su doveli do smrti njegovog brata.

Vol se pojavio na društvenim mrežama, objasnivši da je baš on razlog što se njegov brat u Kataru toliko zalagao za prava gej osoba.

- Moje ime je Erik Vol i ja sam brat Grenta Vola. Ja sam gej i ja sam razlog zašto je nosio majicu u duginim bojama na Svetsko prvenstvo. Moj brat je bio zdrav, a rekao mi je da je dobijao pretnje smrću i ja ne verujem da je moj brat samo umro. Verujem da je ubijen - rekao je Erik Vol. 

 

 

Preminuli Vol je na početku Mundijala privlačio pažnju svojih kolega zato što se na javnim mestima u Dohi pojavljivao sa majicom duginih boja, koja je simbol LGBT populacije. Amerikanac je želeo da skrene pažnju svetske javnosti na težak položaj ove manjinske zajednice u Kataru, pa je zato imao problem i čal je bio privođen.

Međutim, kasnije je u svojim podkastima i blogovima pisao o iscrpljenosti, napornom radu i kako sve to loše utiče na njegovo opšte stanje i zdravlje. Posle par teških dana sa jakim kašljem zatražio je pomoć lekara, ali mu se stanje ni posle antibiotika nije popravilo. Sinoć je pao sa sedišta dok je gledao produžetak utakmice Argentina - Holandija. Brza intevencija kolega i dolazak Hitne pomoći nisu mogli da spreče tragediju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike