Piksi ima punu podršku igrača! Mitrović zasluge za učešće na Mundijalu pripisuje selektoru, jednom rečenicom zatvorio usta kritičarima!

03.12.2022

13:47

1

Napadač istakao da u timu nikada nije bilo ovako

Piksi ima punu podršku igrača! Mitrović zasluge za učešće na Mundijalu pripisuje selektoru, jednom rečenicom zatvorio usta kritičarima!
Mitrović i Stojković - Copyright MN Press

Fudbaleri Srbije nisu ispunili očekivanja javnosti. Eliminacija u grupnoj fazi Svetskog prvenstva naišla je na reakciju, ali i osudu javnosti, koja je priželjkivala bolji rezultat nego što je to bilo pre četiri godine u Rusiji.

Ali, dva poraza i jedan remi bili su dovoljni za poslednje mesto u grupi, pa su usledile i brojne analize javnosti, ali i spekulacije da li će selektor Dragan Stojković Piksi ostati na klupi nacionalnog tima.

Na konferenciji posle poraza od Švajcarske, Stojković je istakao da ostaje i da posao nije završio, pa je sada fokus na kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo.

Punu podršku dobio je i od najboljeg strelca Srbije, Aleksandra Mitrovića.

- Ne bojim se (da će Piksi platiti glavom prim. aut.), ima punu podršku igrača i naroda i to nema veze sa nama. Kao što sam rekao, Piksi je stvorio grupu i doveo nas ovde, ima najveće zasluge i sve ostalo je nepotrebno. Imamo bitne kvalifikacije pred nama, treba sve da analiziramo i što se tiče selektora - nikad bolje nije bilo, bar ja ne pamtim - istakao je napadač nakon meča.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike