Piksi dobio najvažniju podršku! Srbija eliminisana, javnost kritikuje, ali je on poslao snažnu podršku selektoru! (FOTO)

03.12.2022

07:47

0

Autor: A. S.

Jedna rečenica bila je dovoljna

Piksi dobio najvažniju podršku! Srbija eliminisana, javnost kritikuje, ali je on poslao snažnu podršku selektoru! (FOTO)
Dragan Stojković Piksi - Copyright AP Photo/Petr David Josek

Fudbaleri Srbije eliminisani su sa Svetskog prvenstva u Kataru u grupnoj fazi. Očekivanja pred Mundijal bila su visoka, pa su sada i kritike javnosti oštre, a prvi na udaru je selektor Dragan Stojković Piksi.

Srbija se iz Dohe vraća samo sa jednim bodom, osvojenim remijem sa Kamerunom, a svi su priželjkivali i očekivali osminu finala i povoljan žreb. Ipak, grupa za koju su mnogi pre početka istakli da je najteža, to je potvrdila i na šampionatu.

Dok se nižu analize, selektor se posle meča oglasio na konferenciji i istakao da će na klupi Srbije biti i u narednom periodu, a sada je najvežu podršku dobio i od najbližih.

Naime, na Instagramu se oglasio Stojkovićev sin, Marko i ocu i igračima poslao poruku podrške.

Printscreen/Instagram/Markoo
 

- Ponosan sam na naše igrače. Koji su dali svoj maksimum, pored problema sa svim povredama. Ponosan sam na svog tatu. Ponosan sam što sam Srbin. Glavu gore, i ide se dalje - navodi se u poruci Marka Stojkovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike