Ministar u saudijskoj vladi najavljuje senzaciju: Ronaldo sve bliži novom klubu

25.11.2022

11:42

0

Autor: 24sedam

Kristijano Ronaldo je trenutno jedini igrač na Mundijalu u Kataru bez kluba, ali taj status bi mogao uskoro da se promeni

Ministar u saudijskoj vladi najavljuje senzaciju: Ronaldo sve bliži novom klubu
Copyright AP PhotoDarko Bandic

Kristijano Ronaldo od utorka više nije igrač Mančester junajteda, ugovor mu je raskinut, ali čini se da neće još dugo biti jedini igrač na Mundijalu bez kluba.

Sve su glasnije spekulacije da će uskoro Portugalac doći na platni spisak investicionog fonda iz Saudijske Arabije samo je pitanje koji će dres obući. Bira se između ponude Al Nasra i engleskog Njukasla, a to na neki način potvrđuje i ministar u saudijskoj Vladi Abdulaziz bin Turki Al Saud:

- Sve je moguće. Voleo bih da vidim Ronalda kako igra u saudijskoj ligi - rekao je Abdulaziz bin Turki Al Saud za "BBC".

- To bi koristilo ligi, saudijskom sportskom ekosistemu i inspirisalo mlade ljude u budućnosti. On je uzor za mnogo dece i ima veliku bazu navijača.

Kristijano Ronaldo je zasad fokusiran na Svetsko prvenstvo u Kataru. Juče je protiv Gane postigao gol iz penala što ga je učinilo jedinstvenim u fudbalu kao prvi igrač u istoriji koji je nastupio na pet Mundijala i na svakom postigao makar pogodak!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike