Ronaldo otkrio stanje iz svlačionice, pa pecnuo saigrače kako ne prate najbolji primer - Cenim samo njih trojicu iz Junajteda!

17.11.2022

09:33

0

Portugalac je obuhvatio sve u razgovoru sa Morganom

Ronaldo otkrio stanje iz svlačionice, pa pecnuo saigrače kako ne prate najbolji primer - Cenim samo njih trojicu iz Junajteda!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Prašina oko intervjua Kristijana Ronalda koji je pre nekoliko dana dao Pirsu Morganu i dalje izaziva burne reakcije među navijači. Naročito nakon svakog novog dela koji bude obelodanjen.

Portugalac je, osim o svom privatnom životu, govorio o stanju u Mančester junajtedu, i napao klub da nekolicina ljudi radi protiv njega, kako bi ga što pre oterali.

U najnovijem delu koji se pojavio, Ronaldo je otkrio da dobro mišljenje ima samo o trojici saigrača, dok o ostalima, posebno mlađima, nema ništa lepo da kaže.

- Od igrača Junajteda pozitivno mogu istaći tek njih trojicu. Diogo Dalo je vrlo profesionalan iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profesionalan. Po dobrom mogu još pomenuti Lisandra Martinesa i Kazemira - rekao je Ronaldo, a potom kritikovao mlađe saigrače:

- Mladi fudbaleri Junajteda ništa ne slušaju. Ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram reći da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze mnogo lakše, uopšte se na muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uho im uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primer ispred sebe, makar ne pokušaju da ga slede.

Potom je Ronaldo i objasnio na koga tačno misli.

- Ja sam taj primer. Svakog jutra ja prvi dolazim i poslednji odlazim.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike