Ronaldo provocira navijače Junajteda: Nakon raskida saradnje, objavio fotografiju koja će pogoditi "crvene đavole"! (FOTO)

23.11.2022

10:52

0

Teško da će neko ostati imun

Ronaldo provocira navijače Junajteda: Nakon raskida saradnje, objavio fotografiju koja će pogoditi "crvene đavole"! (FOTO)
Kristijano Ronaldo - Copyright Tanjug/Dave Thompson/PA via AP

Jedna od najvećih fudbalskih priča, između Kristijana Ronalda i Mančester junajteda, juče je i definitivno i zvanično okončana. Portugalac je raskinuo ugovor sa "crvenim đavolima" i to nakon neverovatnog intervjuaa u kome je prozvao ljude iz kluba da rade protiv njega i čine sve kako bi ga oterali sa "Old Traforda".

A nakon što je i zvanično objavljen raskid saradnje, Ronaldo se pohvalio novim satom, koji se navijačima Junajteda sigurno neće svideti, naprotiv, biće protumačen kao provokacija.

Nedugo pošto je Junajted potvrdio da se rastao sa zvezdom tima, Kristijano je na svom Instagram profilu objavio fotografiju i tom prilikom se pohvalio novim, specijalno dizajniranim satom.

 

 

Ono što je interesantno, na njemu je ilustrovan detalj koji se neće svideti "crvenim đavolima", a reč je o momentu gde Portugalac u dresu Real Madrida postiže pogodak upravo protiv Mančester junajteda.

Ronaldov gol

Reč je o pogotku koji je postigao u nokaut fazi Lige šampiona u sezoni 2012/13 na Santijago Bernabeu. Taj susret okončan je remijem, 1:1, a na Old Trafordu, Portugalac je postigao još jedan pogodak protiv bivšeg tima, pa su tako Madriđani obezbedili plasman u četvrtfinale.

Pritom, i tajming objavljivanja fotografije se gotovo poklopio sa tajmingom objave kluba da je došlo vreme za rastanak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

 

Jasno je da se nekada najveća fudbalska ljubav i prava bajka, završila na ružan i tužan način. Nekada ljubimac navijača i prva zvezda tima, sa "Old Traforda" odlazi nezadovoljan onim što je učinio u svom drugom mandatu, a navijači pak pamte reči i prozivke iz intervjua.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike