Zvezda uveličala stogodišnjicu Rađevca! Katai, Ben, Gobeljić i omladinci igrali u Krupnju (GALERIJA)

16.11.2022

23:44

0

Autor: A. S.

Milojević šansu dao igračima sa manjom minutažom

Zvezda uveličala stogodišnjicu Rađevca! Katai, Ben, Gobeljić i omladinci igrali u Krupnju (GALERIJA)
Fudbaleri Crvene zvezde - Copyright Facebook/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde gostovali su ekipi Rađevca iz Krupnja u prijateljskom meču i tako uveličali stogodišnjicu postojanja kluba. Prvotimci crveno-belih su slavili sa 2:0, golovima Nenada Krstičić ai El Fardu Bena.  

Zvezda na ovom meču nije mogla da računa na Strahinju Erakovića, koji je sa nacionalnim timom Srbije, ali ni na Milana Borjana i Osmana Bukarija, koji su takođe posvećeni početku Svetskog prvenstva.

Ali, Milojević je iskoristio prijateljski meč da priliku pruži igračima sa manjom minutažom, a igrali su i omladinci Nemanja Vidojević i Luka Stojsavljević, kao i Stefan Marinković, Aleksej Vukičević i Boris Matić koji su ušli sa klupe. 

 

Brzo su gosti došli do prednosti, Krstičić se već u sedmom minutu odlično snašao u  šesnaestercu domaćih i sproveo loptu u mrežu. Prednost je udvostručio El Fardu Ben u 20. minutu, pa je u nastavku meča, Zvezda prikazala dobru uigranost igrača koji tokom sezone i nisu previše minuta proveli zajedno na terenu. 

Mogli su crveno-beli i do veće prednosti, ali je pokušaj Gobeljića zaustavila stativa, dok je u nastavku golman ekipe iz Krupnja bio uspešniji od Pruceva. Nizale su se prilike gostiju, ali je golman Rađevca imao više sreće, pa je ovaj prijateljski meč okončan sa 2:0.

Rađevac: Mićić, N. Ilić, Samurović, Petrović, Kojić, M. Ilić, Glišić, Bogdanović, Sladojević, Milovanović, Durmić. 
 
Igrali su još: G. Divljaković, Petrović, Kikanović, N. Divljaković, S. Nestorović, Trifunović, Brkić, Nikolić, N. Nestorović, Gavrić, Pavić, Popović. 
 
Crvena zvezda
: Vasiljević (od 50. Marinković), Gobeljić (od 66. Milunović), Pankov (od 41. Mijailović), Vidojević, Stojsavljević (od 66. Dragović), Sanogo (od 21. Vukičević), Krstičić (od 41. Matić), Prucev, Srnić (od 66. Katai), Ibrahim, Ben. 
  
 Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike