Piksi ga vodi na Mundijal! Ovo je prva reakcija Zvezdinog fudbalera!

11.11.2022

13:26

0

Autor: 24sedam

Eraković je prošao sve reprezentativne selekcije

Piksi ga vodi na Mundijal! Ovo je prva reakcija Zvezdinog fudbalera!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Na spisku fudbalske reprezentacije Srbije za Mundijal u Kataru, našlo se i ime Strahinje Erakovića. Mladi defanzivac, igrač Crvene zvezde bio je oduševljen što će se naći među putnicima na najveću smotru fudbala.

- Velika mi je čast što ću imati priliku da predstavljam svoju zemlju na najvećoj fudbalskoj smotri na svetu. Drago mi je što moje partije u Crvenoj zvezdi nisu prošle nezapaženo i ono što mogu da obećam je da se neću ovde zaustaviti, već da će mi ovaj poziv biti još veći motiv da se iz Katara vratim kao bolji i iskusniji igrač.

FK Crvena zvezda
 

Zahvalio bih se ljudima iz kluba na podršci, preostaje nam još ta utakmica protiv Radnika, tako da su mi sve misli usmerene ka meču koji sledi, a posle toga ću da razmišljam o obavezama koje me čekaju sa reprezentacijom.

Naravno, hvala i selektoru na pozivu, daću svoj maksimum da opravdam ukazano poverenje - rekao je 21-godišnji Eraković koji je prošao sve selekcije nacionalnog tima.

Srbija će biti u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom, a "Orlovi" će se okupiti u ponedeljak u Staroj Pazovi. Do prvog okršaja, sa Brazilom (24. novembar) biće odigran i test meč sa Bahreinom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike