Zvezda našla centarfora u Rusiji, a bivši as crveno-belih kaže: Imamo takvih u Srbiji dovoljno!

16.11.2022

10:50

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli traže pojačanje za napad u Rusiji, ali nekadašnji ljubimac navijača tvrdi da klub neće naći pravo rešenje dovodeći Vladimira Sičevoja

Zvezda našla centarfora u Rusiji, a bivši as crveno-belih kaže: Imamo takvih u Srbiji dovoljno!
Vladimir Sičevoj - Copyright Profimedia

Zvezda juri novog Rusa. U pitanju je Vladimir Sičevoj iz Orenburga.

Crvena zvezda je letos želela da dovede Artjom Dzjubu, pa se taj posao sa Rusom izjalovio, jer je na Marakanu stigao prvo Aleksandar Pešić, pa njegova alternativa Kalifa Kulibali, dok je napadač Zenita završio u Turskoj.

Ove zime stiže novi napadač u pokušaju uprave crveno-belih da konačno pogode pravog centarfora. Ognjen Koroman, koji je dugo igrao u Rusiji ne misli da će Sičevoj rešiti probleme na Marakani.

- Da, Crvena zvezda je zainteresovana za njega. Ali čuo sam da predsednik Orenburga ne zna za to. To je smešno. Svi znaju da Srbi vole Rusiju, mi ćemo je uvek podržavati. Ali imamo mnogo takvih igrača - rekao je Koroman i dodao:

- Veoma poštujem fudbalera Sičevoja, ali imamo takve igrače. Osim Crvene zvezde, ostali klubovi nemaju budžete za igrače iz Rusije. Sada je vreme da pošaljemo fudbalere u Rusiju. Ne sećam se kada su ruski igrači igrali u Srbiji - rekao je Koroman za Eurostavku.

Sičevoj ima 26 godina, pre Orenburga igrao je Irtiš iz Omska. Visok je 188 centimetara, na 15 utakmica postigao je 14 golova, dok je u prošloj sezoni pogodio svega šest puta na 30 mečeva. Najviše zahvaljujući njegovim partijama Orenburg je trenutno sedmi na tabeli.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike