Terzić još jednom upozorio FSS: Ignorišu se želje 60 odsto onih koji navijaju za Crvenu zvezdu

15.11.2022

13:34

0

Autor: 24sedam

Generalni direktor crveno-belih objasnio zašto je neprihvatljivo za njegov klub da na čelu Saveza dođe bivši direktor Partizana

Terzić još jednom upozorio FSS: Ignorišu se želje 60 odsto onih koji navijaju za Crvenu zvezdu
Zvezdan Terzić na izborima za predsednika FK Crvena zvezda - Copyright FK Crvena zvezda

Za Zvezdu navija 60 odsto građana Srbije, pa stoga nije moguće zaobići najveći klub u zemlji kada se bira predsednik Fudbalskog saveza Srbije, reči su generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića.

Terzić nema ništa protiv da na čelo nacionalne kuće dođe čovek iz Partizana, ali to nikako ne može da bude Nenad Bjeković, koji za sve ove godine koje je proveo u FSS nije došao nijednom na Marakanu. Nedopustivo je i da se napravi lista članova za Izvršni odbor bez konsultacija:

- Mislili su da može kako mali Perica zamišlja. Žarko Zečević na Skupštinu mi zamera da mu nisam izlazio iz kancelarije pred izbor za predsednika FSS, a to je baš ono što i mi tražimo od Bjekovića, da neko da dođe u Zvezdu i kaže koji je plan i program. Bjeković nikad nije došao - priča Terzić i dodaje:

- Nismo mi protiv toga da dođe neko iz Partizana ili Vojvodine, ali mora da bude kohezivni faktor. Da nas spaja! Kako Bjekovića nije sramota da ponudi onakvu listu za Izvršni odbor. On je dobar za Partizan, bio im je i kapiten i direktor kluba, a sada isti oni koji mu brane lik i delo nisu mu onda dali da bude predsednik Partizana. I sada ne valja za Partizan, ali valja za Savez. I došli da nas ubeđuju.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike