"'Ajde da ne budemo plačipi***e kao Partizan": Zvezdan Terzić brutalno proziva crno-bele i delegiranje suđenja

15.11.2022

13:58

0

Mi smo ćutali jer smo bolji, kvalitetniji, moćniji, ali kad oni zaređaju tri puta u jednom danu...

"'Ajde da ne budemo plačipi***e kao Partizan": Zvezdan Terzić brutalno proziva crno-bele i delegiranje suđenja
Copyright MN Press

Zvezdan Terzić je pričao o mnogim temama na svom brifingu sa novinarima, najavio je restart Crvene zvezde, ali je morao da se dotakne i najvećeg rivala Partizana.

Sada, međutim, nije pričao o rivalstvu na terenu, već o sudijskim odlukama, pogotovo od kada je uveden VAR. Generalni direktor šampiona Srbije čak je u jednom trenutku nazvao rivala "plačipi****a".

- Moramo da govorimo o Partizanu kao o velikom klubu, ali mi ipak imamo 10 bodova prednosti i to pokazuje da smo kvalitetniji. Njima su sudije nekoliko puta pomogle tokom jeseni i ja sam otvoreno pričao o tome. Recimo, taj penal u derbiju nije video niko sem "naučnika" iz VAR sobe. I tada smo dominirali i već tada bismo imali plus 10. Sa druge strane, u Evropi jesu pokazali mnogo. Ne možemo da ih potcenjujemo, Petrić ih odlično vodi. Oni su prosipali bodove zbog umora, dok smo mi bili kompaktniji i nismo dozvolili neki kiks.

Terzić je prešao i na suđenje i sudijske odluke:

- Sada je VAR soba važnija nego sudija na terenu, a pogledajte kad sudija koji je pozvan nije ispoštovao poziv. Srđan Jovanović je dobar sudija, ali ima lošu nameru prema Zvezdi. Kad on zovne, sudije neće da promene odluku. Izuzetno smo nezadovoljni delegiranjem. Čovek radi u Partizanu (Danilo Grujić), dočekuje sudije, a njegov rođeni brat sudi Partizanu? I Filipović to ne zna? Mi kažemo 'Ne može Srđan Jovanović' zbog derbija. Mnogo puta je, nakon onog derbija, pokazao da nije dobronameran protiv Zvezde…

Na kraju je morao da prozove Partizan i objasni reakciju Zvezde na saopštenje.

- Mnogo puta smo ćutali jer smo bolji, kvalitetniji, moćniji... 'Ajde da ne budemo plačip**ke kao oni, ali kad su se oglasili tri puta u jednom danu, morali smo i mi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike