Smrt sina Ronaldov najteži momenat u životu: Portugalac u drugom delu intervjua pričao o porodičnoj tragediji

16.11.2022

08:02

0

Autor: 24sedam

Portugalac u istom momentu dobio ćerku i ostao bez sina prilikom porođaja njegove supruge Heorhine

Smrt sina Ronaldov najteži momenat u životu: Portugalac u drugom delu intervjua pričao o porodičnoj tragediji
Tužni Ronaldo - Copyright tanjug/ap, profimedia/mn press

Intervju Kristijana Ronalda sa novinarom Pirsom Morganom odjeknuo je kao bomba i doneo velike promene u odnosima između glavnih aktera u Mančester junajtedu.

U drugom delu koji je Morgan objavio Portugalac je pričao o svom najtežem trenutku kada je ostao bez sina na rođenju.

- Imao sam izazova u karijeri, ali ovo je bilo iznad svega. Moja ćerka je ostala živa i tako sam se osećao tužan i srećan u isto vreme - rekao je Ronaldo.

 

 

- Bio je to verovatno najgori trenutak u mom životu od kada mi je otac preminuo. Kada imate decu, očekujete da sve bude normalno. Bilo je teško doživeti takav trenutak zajedno sa Heorhinom. Bilo je teško shvatiti šta se tačno dešava. U svojoj karijeri sam prošao kroz mnoge izazove, teške utakmice, ali ovo je bilo iznad svega. Trenutak koji nije lak za mene i moju porodicu, posebno za Heorhinu.

 

Dobiti jedno dete i ostati u istom trenutku bez drugog - kako se ponašati u takvom momentu.

- Ponekad pokušavam da objasnim porodici i prijateljima taj trenutak. Nema smisla to kako sam se osećao tako srećno i tužno u isto vreme. Teško je to objasniti, ne znaš da li da se smeješ ili plačeš, jer ne znaš kako da reagješ na tako nešto, niti šta da radiš.

Ronaldov intervju uticao je na to da holandski trener Erik ten Hag zatraži od uprave Mančester junajteda da ga eliminiše iz tima. Portugalac je prozvao Ole Gunara Solskjera i Ralfa Rangnika, čije je trenersko znanje stavio pod upitnike, a nije poštedeo ni bivše saigrače Vejna Runija i Gerija Nevila.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike