Junajted razmatra sve opcije u vezi Ronalda: Portugalac zbog bolesti preskočio Fulam, pa otišao na intervju u kojem je vređao klub!

14.11.2022

10:31

0

Autor: A. S.

Nezadovoljstvo na obe strane

Junajted razmatra sve opcije u vezi Ronalda: Portugalac zbog bolesti preskočio Fulam, pa otišao na intervju u kojem je vređao klub!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Kristijano Ronaldo je velikim intervjuom koji je sinoć obelodanjen iznenadio sportsku javnost, ali i dodatno razočarao navijače Mančester junajtera.

Ne stišava se bura nakon optužbi koje je Portugalac izneo na račun trenera i još nekoliko ljudi u klubu, a između ostalog istakao je i da ga je klub izdao. Navijači su se već oglasili na društvenim mrežama i izrazili nezadovoljstvo zbog takvih reči i ponašanja, a Skaj sport navodi da su i čelnici i fudbaleri Mančester junajteda razočarani postupcima slavnog fudbalera.

- Ronaldo je razočarao saigrače, koji ne mogu da shvate zašto je izvređao klub. U klubu su za intervju saznali posle meča sa Fulamom, koji je Mančester junajted sinoć dobio 2:1. Igrači Junajteda imaju utisak da je klub pokazao poštovanje prema Ronaldu, čak i kada je on tražio da napusti ekipu sa ''Old traforda'' ili kada je odbio da uđe u igru protiv Totenhema. Zbog toga nikome u klubu nije jasno zašto se Ronaldo odlučio na javni nastup u kojem je narušio reputaciju Mančester junajteda - navode britanski mediji.

Takođe, Portugalac je istakao da klub nije napredovao otkako se Aleks Ferguson povukao 2013. godine.

- Svi su izuzetno razočarani što na takav način ne poštuje klub, trenera i saigrače. Junajted će verovatno razmotriti sve opcije u vezi Ronalda. Portugalcu je rečeno da neće biti u prvom timu protiv Fulama, ali da će biti u ekipi za taj meč. On je potom poručio čelnicima kluba da je bolestan i da ne može da putuje sa timom u London, a umesto toga odradio je intervju u kojem je izvređao Mančester junajted - prenosi "Skaj sport".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike