Sad i Mrkela digao glas: Očigledna je namera da se našteti Zvezdi

08.11.2022

10:10

0

Sad i Mrkela digao glas: Očigledna je namera da se našteti Zvezdi
Mitar Mrkela - Copyright MN Press

Ne stišava se bura u Superligi Srbije - Crvena zvezda se pobunila nakon što TSC-u nije dosuđen penal protiv Partizana, iako misli da je to ista situacija zbog kojoj je u "večitom" derbiju njoj suđena najstroža kazna.

Sudijski ekspert je procenio da to jeste bio penal, mada ga je TSC dva puta tražio. Zvezda je za to okrivila Fudbalski savez Srbije, rekavši da ima povlašćen odnos prema Partizanu. Označivši pritom imenom sudiju Srđana Jovanovića.

Kada je taj arbitar delegiran da sudi zaostalu utakmicu Superlige Čukarički – Crvena zvezda, oglasio se i sportski direktor petostrukog uzastopnog šampiona, Mita Mrkela:

- Nismo se oglašavali na početku sezone verujući da će sve biti u redu, ali u poslednje vreme učestale su situacije u kojima učestvuju isti akteri. Posle svih tih situacija i uprkos svim našim primedbama i zahtevima da nam Srđan Jovanović ne sudi, on je ponovo delegiran da sudi Zvezdinu utakmicu protiv Čukaričkog.

Odavno smo jasno stavili do znanja da nemamo poverenja u Srđana Jovanovića, koji nam je poništio regularan gol pre nekoliko godina u večitom derbiju i koji u nedelju nije reagovao u dve situacije na utakmici našeg najvećeg rivala. Nemoguće je da je najbolji srpski sudija sa FIFA znakom to ne vidi u VAR sobi. Smatram da postoji očigledna namera da se Crvenoj zvezdi našteti - piše u saopštenju Zvezde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike