Bomba na "Pavkovdan"! Zvezdin heroj se vraća na "Marakanu"?!

06.11.2022

20:56

0

Autor: 24sedam

Navodno nije zadovoljan u Saudijskoj Arabiji

Bomba na "Pavkovdan"! Zvezdin heroj se vraća na "Marakanu"?!
Milan Pavkov - Copyright MN Press

Tačno na današnji dan, Milan Pavkov je dao golove Liverpulu, u Ligi šampiona. A sada se i pojavila nova vest, koja bi razgalila sve navijače Crvene zvezde.

Prema saznanjima Kurira, visoki napadač bi trebalo da se vrati u Ljutice Bogdana.

Podsetimo, nedavno je napustio Zvezdu. Posle eliminacije od Makabija u plej-ofu za Ligu šampiona, u meču gde je bio tragičar postigavši autogol u samom finišu utakmice se preselio se u Saudijsku Arabiju, Al Fejha.

Trenutno je u rodnom Begeču, a kako se dalje navodi Saudijci su ostali dužni određenu sumu novca. Samim tim, raskid saradnje je blizu. U Zvezdu bi se vratio u zimskom prelaznom roku, kao slobodan igrač, pošto se očekuje raskid ugovora.

Pavkov u tamošnjem prvenstvu nije dao nijedan gol u nekoliko utakmica koje je igrao. Na osam utakmica nije se upisao u listu strelaca, a zabeležio je tri asistencije.

U Zvezdu je stigao 2017. godine iz Radničkog iz Niša za 300.000 evra, a u Saudijsku Arabiju je prodat za milion evra.

Ukoliko bi se transfer realizovao, Miloš Milojević bi dobio veliko pojačanje u napadu, s obzirom da su od klasičnih napadača na raspolaganju Aleksandar Pešić, mladi Jovan MIjatović, kao i Kalifa Kulibali koji nije opravdao očekivanja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike