Petrić u svom stilu, hit odgovorom, izabrao rivala u nokaut fazi: Lep grad, a dobre su im i pice i špagete (VIDEO)

05.11.2022

15:13

0

Ali pre toga TSC

Petrić u svom stilu, hit odgovorom, izabrao rivala u nokaut fazi: Lep grad, a dobre su im i pice i špagete (VIDEO)
Gordan Petrić - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd

Fudbaleri Partizana igraće proleće u Evropi, a pre toga sa velikim nestrpljenjem čekaju na žreb za nokaut fazu Lige konferencije.

Trener crno-belih, Gordan Petrić, otvoreno je u najavi meča Superlige i gostovanja TSC-u, govorio o rasterećenju kod njegovih igrača nakon obezbeđenog proleća.

- Igrači su izašli iz tog filma. Imam osećaj da su shvatili da im je svaka utakmica kao posao. Ono što sam ja osetio posle utakmice u četvrtak uveče u razgovoru sa ljudima iz kluba, porodicom i prijateljima je da su malo sebični...Zašto nismo prvi. Ovo je možda naš maksimum bio. Igrači su zaboravili to. Da li su se rasteretili? I u nekim situacijama su bili razočarani što nismo bili prvi. Možda je i dobro što igramo tu jednu ekstra utakmicu u Evropi da se igrači dokažu. Ne verujem da su nervozni, verovatno su umorni, ali moraju da izađu sutra i odrade utakmicu sa TSC-om na najbolji mogući način.

Petrić je otkrio i koju ekipu bi voleo da izvuče u nastavku takmičenja.

- Voleo bih da izvučemo Lacio jer je lep grad, a dobre su i Pice i špagete. Svi protivnici su kvalitetni. Voleo bih Lacio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike