Petrića samo igrači zanimaju: Hvala im još jednom, samo oni mogu da nas izvuku

03.11.2022

22:55

0

"Gordon" je napravio pravo malo čudo sa ovom ekipom

Petrića samo igrači zanimaju: Hvala im još jednom, samo oni mogu da nas izvuku
Tan2022-10-6_23642242_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Martin Meišner

Gordan Petrić je pohvalio igrače posle remija sa Slovackom i prolaza u narednu fazu Lige konferencija, ali nije zaboravio ni navijače i decu na stadionu.

Na konferenciji za novinare je nastavio da hvali igrače.

- Zahvalio bih se igračima i to sam rekao u par navrata, već posle moje prve utakmice u Novom Sadu da samo oni mogu oni da nas izvuku iz one situacije. Zahvaljujem se deci, njihovim učiteljima i posebno roditeljima koji neće večeras spavati dok im ne dođu kući. Bodrili su nas, hvala im, možda će jednog dana neko od njih jednom zaigrati za Partizan.

On je objasnio lošiju igru njegovog tima u prvih 20 minuta utakmice:

- Bili smo lošiji zbog umora, možda. Ekipa nas je pritisnula, mi smo morali da reagujemo, mi smo u prvom mogli da damo još koji gol, kao i do sredine drugog poluvremena. Ovaj tim Igra direktan fudbal, ne žalimo za prvim mestom, samo pogledajte Nicu i Keln, oba tima bi mogla po kvalitetu da igraju u Ligi šampiona. Tačno je da smo imali problema po sredini.

Martin Svedik, trener Slovackog rekao je da njegov tim ima razloga da bude ponosan:

- Oba tima su bili pažljiva, čini mi se da je posle pola sata Partizan preuzeo inicijativu, oni su u tom periodu bili bolji u čemu smo im i mi pomagali, jer smo gubili mnogo lopti. Međutim, od 60. minuta mi smo preuzeli igru, čini mi se da smo više pokazali od Partizana i mislim da imamo razloga da budemo ponosni sa onim što smo večeras prikazali.

Da li ste zadovoljni ostvarenim u Ligi konferencija?

- Budući da smo mi zaista mali klub mi smo zadovoljni prikazanim i osvojenim. Možemo biti ponosni jer i kad smo gubili nisu nas rivali ubedljivo dobijali. Mogli smo i više, protiv Partizana u prvom meču, kada smo imali 2:0, a i kasnije u drugim utakmicama. Svakako će nam ovo iskustvo biti dragoceno za ono što nas čeka u budućnosti.

Kako vam je izgledao ambijent na stadionu?

- Drago mi je da su bar deca imala priliku da budu na stadionu i gledaju ovu utakmicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike