Lazetić nahvalio Partizan i velikog gospodina Petrića! Dolazi nam strašan tim, ali u najboljem trenutku za nas!

05.11.2022

11:53

0

Autor: 24sedam

Lazetićev TSC je u seriji od 13 utakmica bez poraza

Lazetić nahvalio Partizan i velikog gospodina Petrića! Dolazi nam strašan tim, ali u najboljem  trenutku za nas!
Žarko Lazetić - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana obezbedili su evropsko proleće u Ligi konferencija, imali dva dana da u tome uživaju, a koliko u nedelju (19.30) moraju da podese glave na superligaške obaveze.

Idu crno-beli u goste odličnoj ekipi TSC, trećeplasiranom timu na tabeli. Trener domaćih Žarko Lazetić radi sjajan posao u Bačkoj Topoli, veruje u svoj tim, ali ulogu favorita prepušta gostima iz Beograda.

- Partizan od dolaska Gordana Petrića igra fascinantno i svakako je favorit. Partizan ima strašan tim i da bismo imali čemu da se nadamo moramo da budemo u najboljem mogućem izdanju, a da pritom protivnik nema svoj najbolji dan. Nadamo se da će tako i biti, a mi ćemo uraditi sve što budemo mogli - rekao je Lazetić, pa još jednom pomenuo šefa struke crno-belih:

- Moram da čestitam velikom gospodinu Gordanu Petriću na svemu što je radio ove sezone. Podigao je svoju ekipu i drugi put zaredom im izborio proleće u Evropi. To je veliki uspeh na kome im od srca čestitam i želim Partizanu sve najbolje, osim na utakmicama koje igraju protiv nas.

On je konstatovao da od Petrićevog dolaska Partizan igra fascinantno.

- Teško ih je analizirati, veoma su kvalitetni, defanzivna organizacija im je odlična, nepredvidivi su i nije lako pripremiti se za njih. Mogu da se adaptiraju na različite stilove i sisteme, zato ćemo morati da se fokusiramo na sebe. Pokušaćemo da budemo na najvišem nivou i bez obzira na to koliko je protivnik jak, nećemo odstupiti od našeg stila igre, jer je to jedini način da im se odupremo - poručio je Lazetić, a onda pričao i o svojoj ekipi:

- Ova utakmica za nas dolazi u najboljem mogućem trenutku i skidam kapu mojim igračima na svemu što rade ove sezone. U seriji smo od 13 utakmica bez poraza, izgubili smo samo jednom u sezoni i po tome možemo da se ravnamo sa Partizanom. Sa druge strane, imamo primer utakmice u Ivanjici na kojoj, bez obzira na sve olakšavajuće okolnosti i nefudbalske stvari koje su je pratile, mi po prvi put u sezoni nismo bili kako treba. U nedelju nećemo imati olakšavajuće okolnosti, zato pokušavamo da analiziramo šta nije valjalo, da to promenimo i predupredimo i da budemo na najvišem mogućem nivou.

Superliga, 18. kolo

Petak:

Mladost GAT - Voždovac 1:2

Novi Pazar - Javor 3:1

Napredak - Čuakrički 0:0

Subota:

Radnički 1923 - Radnik 13.00

Radnički (N) - Kolubara 16.00

Spartak - Vojvodina 18.00

Nedelja:

Crvena zvezda - Mladost 15.30

TSC - Partizan 19.30

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike