Partizan je prošao, igračima pomešana osećanja! I zadovoljni i žale za prvim mestom!

03.11.2022

22:41

0

Autor: 24sedam

Urošević i Popović samokritični posle duela u Humskoj

Partizan je prošao, igračima pomešana osećanja! I zadovoljni i žale za prvim mestom!
FK Partizan - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana obezbedili su evropsko proleće drugu godinu zaredom, i u ponedeljak će dobiti rivala u 1/16 finala Lige konferencija.

Veliki je to rezultat kada se zna da su bii u grupi sa Nicom i Kelnom, ali je u poslednjoj utakmici moglo da se stigne i do direktnog plasmana u osminu finala.

Trebalo je samo pobediti realno najslabiji tim u grupi, Slovacko, ali crno-beli nisu u tome uspeli. Zbog toga su posle utakmice imali pomešana osećanja.

- Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ovo je prvo utakmica da kod kuće nismo bili pravi. Jednostavno nismo uradili neke stvari, nismo bili toliko bolji od Slovackog, nismo zaslužili pobedu. Nisam ispratio rezultat u Nemačkoj... 2:2, eto mogli smo do prvog mesta. Ostvarili smo zacrtan cilj, ali mogli smo i do prvog mesta, a nismo uspeli. Moram da budem ponosan na sve. Prošli smo grupu i ovo je veliki uspeh. Nisam ni nezadovoljan ni zadovoljan - rekao je kapiten Partizana Slobodan Urošević.

Golman Aleksandar Popović u nekoliko navrata je sjajno intervenisao, ali je kod primljenog gola verovatno mogao i morao bolje.

- Nismo nezadovoljni, prošli smo grupu, imamo još jedno proleće u Evropi. Ostaje baš veliki žal za pobedom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike