Milojević je jasan: Zanima me samo tri boda!

29.10.2022

18:29

0

Trener Crvene zvezde očekuje trijumf protiv Kolubare u nedelju (17.00 Tv Arena) u 17. kolu Superlige Srbije

Milojević je jasan: Zanima me samo tri boda!
Miloš Milojević - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju (17.00 Tv Arena) dočekuju Kolubaru u 17. kolu Suprelige Srbije u odličnom raspoloženju posle trijumfa nad Trabzonom.

Trener crveno-belih Miloš Milojević optimista je pred sutrašnji okršaj, napominjući da je prioritet osvajanje tri boda.   

- Gledamo na pobedu uvek u vidu tri boda. Želeli bismo da bude puno golova jer je to draž fudbala. Ne želimo da licitiramo jer onda bi se smatralo da ne poštujemo protivnika. Respektujemo Kolubaru, probaćemo da budemo efikasni i tome težimo na svakoj utakmici. Nema problema sa menjanjem mentaliteta - istakao je Milojević.

Trener crveno-belih svestan je da dolazi do pražnjenja, jer su pre nekoliko dana imali tešku utakmicu u Evropi. 

- Uvek je rizik da ne dođe do pada motivacije nakon velikog emotivnog pražnjenja i zadovoljstva. Dobar rezultat brzo podiže ekipu, imali smo vremena da treniramo i odmorimo. Smatram da će svi koji budu igrali izaći maksimalno motivisano, jer znaju obaveze i odgovornost.

Miloš Milojević se osvrnuo i na odličnu formu Aleksandra Pešića i da li će biti u timu za duel protiv Kolubare zbog velikog pražnjenja.

- Imamo još vremena do utakmice, videćemo u kakvom se fizičkom stanju nalazi pred put. Posedujemo grupu igrača koji su izneli veliki broj utakmica od kada sam preuzeo tim. Treba osvežiti ekipu, ali i zadržati kontinuitet. Probaćemo da uradimo sve što je neophodno kako bi bio na raspolaganju na poslednjih pet mečeva do kraja polusezone - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike