Zvezda čeka Trabzon, stiglo upozorenje za navijače! Pod uslovnom smo, nemojte da nas ponovo kažnjavaju! (VIDEO)

27.10.2022

14:37

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli su dali detaljna uputstva za večerašnji meč

Zvezda čeka Trabzon, stiglo upozorenje za navijače! Pod uslovnom smo, nemojte da nas ponovo kažnjavaju! (VIDEO)
Delije navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Trabzon u utakmici 5. kola Lige Evrope. U duel sa prvakom Turske, šampion Srbije ulazi sa samo jednom pobedom. Tako da je ova utakmica presudna ukoliko se želi proleće u Evropi.

Zbog važnosti meča koji će na stadionu "Rajko Mitić" početi u 21.00 (Premium 1 TV Arena sport), iz Ljutice Bogdana su apelovali na navijače.

- Molimo vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren. Klub je pod uslovnom kaznom zatvaranja tribine i svaki ubačeni predmet (upaljač, flašica, novčić, rolna papira...) momentalno aktivira kaznu za sledeću utakmicu.

- Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.

- Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.

- Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

- Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.

- Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića - navedeno je na sajtu crveno-belih.

U poslednjem kolu grupne faze, narednog četvrtka ekipa Miloša Milojevića će gostovati Monaku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike