Zvezdi ne mogu da kažem ne! Milojević spreman da se vrati na Marakanu, ako to bude potrebno! (VIDEO)

29.10.2022

09:21

0

Delije mogu da odahnu

Zvezdi ne mogu da kažem ne! Milojević spreman da se vrati na Marakanu, ako to bude potrebno! (VIDEO)
Vladan Milojević - Copyright Printscreen/youtube/Crvena zvezda

Vladan Milojević je ostavio dubok trag u Crvenoj zvezdi. Nije tu samo fokus na rezultatima, već na osećanjima koja se i dalje bude kod navijača na pomen njegovog imena.

Dva uzastopna plasmana u grupnu fazu Lige šampiona nešto je što mu delije nikada neće zaboraviti, a on je nedavno potvrdio da ima želju da se vrati u Crvenu zvezdu jednoga dana, ako klub to bude želeo.

Aktuelni trener kiparskog APOEL-a, govorio je u emisiji "Legende Marakane", koja je snimljena nešto ranije ove sezone.

- Mislim da je Zvezda u drugim brzinama sada i nije bilo lako nositi se sa svime. Zvezdan Terzić radi nestvaran posao u Crvenoj zvezdi sa svim svojim saradnicima i vratio je Zvezdu gde treba da bude i mislim da nema limita. Može još naravno da postigne, uz armiju navijača. Takođe, mislim da je Deki radio odličan posao i nastavio je gde sam stao. Postao je mnogo dobar trener, ali opet je to Zvezda i mislim da je na nekom drugom putu - rekao je Vladan Milojević prilikom gostovanja u emisiji na "Zvezda TV".

Dotakao se odličan strateg i pitanja o eventualnom povratku na stadion "Rajko Mitić".

- Ja sam zvezdaš i ja sam uvek tu i Zvezda uvek može na mene da računa. Niko Zvezdi nije mogao da kaže ne, odnosno barem ja ne mogu. Ako ikada bude potreba za Vladanom Milojevićem, tu sam. Ako bude - biće. Ako ne - ja sam opet tu. To je meni porodica, iznedrila me prvo kao čoveka, tu sam imao sjajne trenere i svi su me oblikovali. Uvek sam tu, tako da... Mislim da sam dovoljno rekao u odgovoru.

Prilikom odabira omiljene titule je iznenadio. Naime, on će zauvek pamtiti onu osvojenu sa omladincima crveno-belih, i istakao je pre trijumfa u Evropi, nad Krasnodarom, Liverpulom, Jang bojsima ili Salcburgom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike