Od ovih Petrićevih reči ima da se trese Srbija: Zvezda i Partizan su najveći problem našeg fudbala!

29.10.2022

15:00

0

Trener crno-belih bez dlake na jeziku o dva najpopularnija kluba

Od ovih Petrićevih reči ima da se trese Srbija: Zvezda i Partizan su najveći problem našeg fudbala!
Gordan Petrić - Copyright Printscreen/YouTube

Trener Partizana Gordan Petrić pred meč sa Radničkom iz Ništa dotakao se i večitih rivala.

Reči koje su došle od stratega crno-belih sigurno će uzdrmati srpski fudbal, napominjući da si Partizan i Zvezda najveći generatori problema.  

- Najveći problem u srpskom fudbalu su Zvezda i Partizan, nekad problem pravi Zvezda, nekad pravi Partizan, trenutno zadnjih nekoliko godina Zvezda pravi taj problem i to je očigledno. Nemam ništa protiv toga, jedino što se stvara, rekao sam ranije, da ne dozvolimo da se narod posvađa zbog fudbala - poručio je Petrić.

Trener crno-belih je objasnio zašto sada Zvezda stvara problem, napominjući da se to oseća i na samom terenu.

- Odnosi se na sudije naravno. Evo ja, start Meniga protiv Javora koji je bio za žuti karton, ja sam pitao sudiju što ne da žuti karton. Sudi ono što vidiš i nemaš problem što se tiče nas. Meni ta pomoć ne treba, vi se slažete da je ono žuti karton, okrenuo sam se i izvinio što sudija nije dao mom igraču žuti karton. Sve dok ne dođe do toga, Zvezda i Partizan su problem srpskog fudbala, nekad se pomagalo Partizanu, poslednjih par godina se pomaže Zvezdi, to je očigledno, nemam šta da krijem. Ja mogu i imam pravo da kažem. Mi se ne pravdamo, trebalo je da završimo protiv Javora. Ali da se ne stvara neka priča, neka saopštenja, to nama ne treba niti kažem da je trebalo ili da nije da Partizan pošalje saopštenje, ali nije trebalo ni Javor, ja ne verujem da su to oni uradili nego neki drugi. Mi nismo slikari, mi se bavimo ovim poslom.

Novinari su ga pitali da li je on učestvovao u poslednjem saopštenju nakon kiksa protiv Javora. 

-  Nije na meni da odgovaram da li će da se pošalje saopštenje ili ne, to je odluka kluba i nekad i treba da se skrene pažnja. Da li je to bilo vreme ili je kasno, ja ne ulazim u to, mi smo skoncentrisani na posao. Igrači igraju zbog sebe, zbog svojih ugovora, da nastave karijeru i potpišu novi. Sve se svodi na ono što ti uradiš da uradiš na najbolji mogući način - zaključio je Gordan Petrić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike