Petrić provociran u svojoj kući! Trener Partizana daje izjavu, a u pozadini grmi Bravo sudija: Budite dostojanstveni! (VIDEO)

31.08.2022

21:06

0

Autor: 24sedam

Gordan Petrić prekinut tokom komentara 168. derbija

Petrić provociran u svojoj kući! Trener Partizana daje izjavu, a u pozadini grmi Bravo sudija: Budite dostojanstveni! (VIDEO)
Screenshot 2022-08-31 at 22.55.00 - Copyright Printscreen/Arena sport

Partizan i Crvena zvezda podelili su bodove u 168. večitom derbiju. Remi nije zadovoljio trenere i fudbalere večitih rivala, ali su se Gordan Petrić i Miloš Milojević posle meča potrudili da sve ostane u duhu fer-pleja.

Iako je tokom najveće svetkovine srpskog fudbala, kao i obično, prštalo od duela i tenzije kada je glavni arbitar Milan Mitić odsvirao kraj meča, iako debitanti u svojim ulogama u derbiju, Petrić i Milojević nisu dali nijednu zapaljivu izjavu, ali se tako nisu ponašali baš svi drugi akteri derbija.

Dok je strateg Partizana davao izjavu za TV Arena sport odmah posle meča, neko iz suparničkog tabora glasno je negodovao zbog načina na koji su arbitri vodili meč, pa je nekoliko puta uzviknuo „Bravo sudija“, što je i Petrića u jednom momentu prekinulo.

Ipak, nekadašnji reprezentativac mirno je završio izjavu, a potom dodao:

- Ne sviđa mi se ovo prozivanje sudija, ko je šta radio, jer i jedan i drugi klub trebalo bi da budu dostojanstveni i u pobedi i u porazu – kazao je Gordan Petrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike