Želim da uživam u trenucima sa Mitrovićem, on je veličanstven! Portugalac oduševljen serijom srpskog špica!

29.10.2022

12:45

0

Retki su ostali ravnodušni na njegov učinak

Želim da uživam u trenucima sa Mitrovićem, on je veličanstven! Portugalac oduševljen serijom srpskog špica!
Mitrović02 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ove sezone predvodi Fulamu Premijer ligi i predstavlja pravu opasnost po golmane svih timova. Priliku da nastavi golgetersku seriju, imaće u subotu, kada od 18.30 njegov Fulam igra sa Evertonom.

Londonski tim je u ovom trenutku sedmi na tabeli Premijer lige, a Mitrović je jedan od najzaslužnijih za to.

Pred duel sa Evertonom, trener Fulama, Marko Silva još jednom je istakao koliko je impresioniran golgeterskim nizom srpskog špica.


- Aleksandar radi ono što je radio i prošle sezone. Spremamo ga na isti način, isto tako pripremamo druge igrače oko njega na isti način. Mitrovićeve brojke su neverovatne, veličanstvene. Od kako sam ja došao u klub, odigrali smo 57 utakmica, a on je postigao 52 pogotka. To su nestvarne brojke za napadača. Želim da nastavim da uživam u ovim trenucima sa njim, da mu pružim sve uslove da napreduje. Ako budemo radili za njega, znam da će još da trese mreže - kazao je Silva.

Portugalac se dotakao i pozicije na tabeli, ali navodi da borba ne sme da prestane.

- Pozicija na tabeli trenutno nam nije najvažnija stvar. Naravno, posle svakog meča ćemo da je pogledamo, a ako smo na dobroj poziciji bićemo ponosni. Međutim, to nam za sada nije glavni cilj. Znamo da ćemo već sutra opet da se borimo za nova tri boda i dokle god je tako ne smemo da prestanemo sa borbom. Navijači nas bodre, igraju ključnu ulogu. Zajedno smo jači, to je najvažnije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike