Kakva bomba! Mitrović na meti engleskog giganta!

25.10.2022

14:50

0

Srpski napadač napušta Fulam

Kakva bomba! Mitrović na meti engleskog giganta!
0MET5589 - Copyright MN Press

Mančester junajted je nakon nove situacije sa Kristijanom Ronaldom i suspenzijom legendarnog golgetera u potrazi za novim napadačem, pre svega špicem koji će postizati golove i odlučivati mečeve.

Portugalac je već u izvesnim godinama, od dolaska Erika ten Haga ima sve manju minutažu, ali je poslednja situacija, na meču sa Totenhemom i odbijanje da uđe u igru, zapravo kap koja je prelila čašu. Iz tog razloga, Crveni đavoli tragaju za novajlijom, koji neće privlačiti medijsku pozornost poput Portugalca, već će se isticati samo golovima.

Prema pisanju britanskih medija, koji se pozivaju na forum navijača ekipe sa Old Traforda, jedna od želja je srpski napadač, Aleksandar Mitrović!

Srpski špic je u tekućoj sezoni u dresu Fulama postigao devet golova u Premijer ligi i od njega je u ovom trenutku više postigao samo Sitijev Erling Haland.

Na jednom od navijačkih portala Junajtera, "Mančester junajted u fokusu", u tekstu koji je potpisao izvesni Tom Ejveri, navodi se da bi Erik ten Hag trebalo da "nanišani" Aleksandra Mitrovića.

On se poziva na činjenicu da je holandski stručnjak odlično oblikovao Sebastijana Alera u Ajaksu, pa navodi da bi Srbin procvetao na Old Trafordu.

- Dovođenje novog napadača biće na vrhu Ten Hagove liste prioriteta predstojećeg leta. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane 'fit', tako da su napadačke opcije vrlo limitirane - navodi se u tekstu i dodaje da će Mitrovićeva cena sigurno "skočiti" posle Svetskog prvenstva, a potom dodaje:

- Mitrović poseduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je neverovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao 'sidraš' i centralna tačka napada

Susret Junajteda i Fulama na programu je 13. novemrba, pa će Ten Hag uživo moći da se uveri u kvalitet Srbina!

Inače, ova tema nije potekla samo od navijača. Već izvesno vreme dobro obavešteni novinari koji prate Mančester junajted, ističu da je Mitrović jedna od potencijalnih meta u narednom prelaznom roku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike