Trabzon sutra mora pasti! Zvezdu samo trijumf ostavlja u igri za evropsko proleće!

26.10.2022

11:01

0

Autor: 24sedam

Odlučiće detalji, imamo kvalitet za pobedu, kaže trener crveno-belih Miloš Milojević

Trabzon sutra mora pasti! Zvezdu samo trijumf ostavlja u igri za evropsko proleće!
Miloš Milojević - Copyright MN Press

Biti ili ne biti za fudbalere Crvene zvezde zakazano je za četvrtak (21.00) na stadionu Rajko Mitić.

Na noge srpskom šampionu u okviru 5. kola Lige Evrope stiže turski Trabzon, ekipa koja je kod kuće savladala crveno-bele sa 2:1.

Pobeda je imperativ za igrače Zvezde jer samo tako mogu da ostanu u konkurenciji za proleće u Evropi. Ako bi moglo i sa bar dva gola razlike bilo bi odlično. U pobedu veruje i trener crveno-belih Miloš Milojević.

- U Evropi odlučuju detalji, sve ekipe su kvalitetne, kako drugi, tako i mi. Trabzon nema poraz poslednje četiri utakmice u prvenstvu, dobili su i Monako. Znali smo i pre prve utakmice da su dobar tim. I pored toga mislim da imamo kvalitet da odigramo dobro protiv njih. Ako budemo imali dovoljno energije, a imaćemo, biće dobro.

Gledaće crveno-beli jednim okom i u drugu utakmicu grupe H u kojoj se sastaju Ferencvaroš i Monako. Brojne su kalkulacije, a Milojević kaže da ga u ovom trenutku ne zanimaju.

- Ne bavim se kalkulacijama, gledam samo nas. Voleo bih da dobijemo Trabzon i u poslednjem kolu sami rešavamo svoju sudbinu. To je od početka bio naš plan. Možemo tome da se nadamo uz pobedu protiv Trabzona i malo sreće na drugoj utakmici - zaključio je trener Zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike