Zvezdin povratnik diže nivo igre, a sada zove navijače: Da Marakana bude puna u četvrtak, zaslužili smo proleće!

25.10.2022

09:11

0

Igra besprekorno u drugom mandatu

Zvezdin povratnik diže nivo igre, a sada zove navijače: Da Marakana bude puna u četvrtak, zaslužili smo proleće!
Nemanja Milunović - Copyright MN Press

Nemanja Milunović je zaista odličan u drugom mandatu u Crvenoj zvezdi. Ne samo da besprekorno obavlja poslove u odbrani, već je počeo da daje i doprinos u ofanzivnom delu igre.

To se videlo upravo u nedelju u Nišu, kada je baš od njega krenula akcija koju je Aleksandar Pešić pretvorio u gol u nadoknadi vremena napetog meča.

Sve to je razlog za zadovoljstvo iskusnom štoperu, ali mu uliva i dodatno samopouzdanje.

- Veliku stvar smo uradili time što smo u prethodnih sedam dana ostvarili tri pobede na gostovanjima. Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas – rekao je Milunović i dodao:

- Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro. Zvezda je pokazala snagu kad je najteže i to je svojevrsno gorivo za naredne izazove koji nas čekaju.

Zvezda je na sva tri gostovanja imala veliku podršku, pa se u timu nadaju da će tako biti i u četvrtak od 21 protiv Trabzona, kada će se Zvezda boriti za evropsko proleće.

- Imali smo fantastičnu podršku na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu. Veliki broj zvezdaša je došao, a pesma sa tribina nas je vodila do pobede. Zaista se mnogo bolje osećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak. Upravo to je sada najvažnije, da se u četvrtak, uz podršku sa tribina, pokažemo u najboljem mogućem svetlu i izborimo proleće u Evropi. Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike