Oštra poruka Nišlija - Kad-tad će se stati na kraj uništiteljima srpskog fudbala, Srbija je videla otimačinu!

25.10.2022

17:54

0

Meraklije se ne mire sa porazom od Zvezde

Oštra poruka Nišlija - Kad-tad će se stati na kraj uništiteljima srpskog fudbala, Srbija je videla otimačinu!
20221023miPejovic - Copyright MN Press

Fudbaleri niškog Radničkog poraženi su u meču 16. kola Superlige od Crvene zvezde, a meč koji je igran na Čairu, izazvao je veliku pažnju, pa se i danas govori o pojedinim detaljima.

Crveno-beli su slavili sa 2:1, pogotkom Aleksandra Pešića u 96. minutu, ali, ono što se domaćinu nije dopalo, nadoknada je iznosila četiri minuta.

Kapiten Nišlija, Aleksandar Pejović imao je oštru poruku nakon meča u razgovoru za Sportski žurnal.

- Kažnjeni smo, ništa drugo. Brutalno i drastično! Nagrada koju smo zaslužili pretvorena je u kaznu. Umesto da izuzetno borbenu igru, visokomotivisanu i sadržajnu, bez obzira što je pred nama bila jaka Zvezda, krunišemo više nego zasluženim bodom, doživeli smo nešto što ne mogu da definišem. Nije to samo nepravda već klasična otimačina i to pred očima Srbije! I da se razumemo, neću o Zvezdi ništa drugo da kažem osim da poštujemo naš najbolji klub, da respektujemo igrače, trenere i navijače - istakao je Pejović, pa se zapitao zbog čega drugi klubovi imaju nepovlašćen status:

- Pitam se samo, zašto? Zar Vojvodina, Čukarički, niški i kragujevački Radnički, Novi Pazar, Voždovac, Radnik, Napredak i svi drugi ne igramo fudbal?! Zar smo mi neka slučajna grupacija, zar smo mi ljudi neke druge kategorije ili treće vrste i nižeg reda?!

Ali, kako navodi, jednog dana će doći kraj urušavanju srpskog fudbala.

- Naš narod kaže: sila Boga ne moli. Svesni smo toga, ali trebalo bi znati i što se malo pominje da ni Bog silu ne voli. Kad-tad će se stati na rep onima koji uništavaju ne samo šampionat već i srpski fudbal. Ubeđen sam, doći će i taj dan - zaključio je Pejović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike