Kakav dan za Mitrogola! Lopta u mreži Aston Vile, umalo tuča sa Brazilcem i slikanje sa arhivatorima i legendama (FOTO)

21.10.2022

06:47

0

Autor: 24sedam

Srpski golgeter imao baš bogat dan

Kakav dan za Mitrogola! Lopta u mreži Aston Vile, umalo tuča sa Brazilcem i slikanje sa arhivatorima i legendama (FOTO)
mitar - Copyright Instagram printscreen

Kakav dan je iza Mitrogola!

Najbolji fudbaler Fulama sinoć je još jednom dobrom partijom protiv Aston Vile doprineo novoj pobedi londonske ekipe. On je postigao gol posle penala napravljenim nad njim, a onda je i koškanjem sa Brazilcem Daglasom Luizom primorao sudiju da protivniku pokaže crveni karton.

Igrač Aston Vile pokazao je da ima kratak fitilj, pa je glavom krenuo na glavu srpskog golgetera, a on je tak kratki trzaj iskoristio da padne na zemlju kao pokošen, pa sudiji nije ostavio nijednu dilemu oko sankcionisanja incidenta.

Instagram printscreen
 

Zanimljivo je da se društvenim mrežama "šeruju" dve fotografije Mitrovića od jučerašnjeg dana. Za jednu se pouzdano zna da je nastala posle utakmice sa Aston Vilom.

Na njoj Mitrović pred kamerama u papučama daje izjavu dvojici legendarnih centarforova Lesu Ferdinandu i Dionu Dablinu, dok na drugoj pozira sa članovima popularne humorističke serije "Državni posao".

Ova fotografija je od juče u prometu i moguće je da su Boškić, Dragan Torbica i njihov šef legendarni Đorđe Čvarkov izabrali baš jučerašnji meč sa posete London dok im se arhivatorsko odeljenje u Novom Sadu malo luftira.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike