Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan i u fudbalu i košarci, a tu je i "El Klasiko"

14.10.2022

08:13

0

Autor: 24sedam

Posebno zanimljivo će biti u nedelju

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan i u fudbalu i košarci, a tu je i "El Klasiko"
derbi10 - Copyright MN Press

Vikend pred nama biće prepun sportskih događaja, pre svega fudbalskih i košarkaških, samim tim i TV prenosa. Ali nedelja će biti mnogo zanimljivija, pošto nas očekuju mečevi fudbalera i košarkaša Crvene zvezde i Partizana.

Za vas smo izdvojili pet najzanimljivijih, a krenućemo od 14 časova. Tada će početi utakmica Superlige Srbije u kojoj će Radnički 1923 na "Čika Dači" dočekati Zvezdu, Branilac titule dolazi u Šumadiju posle poraza od Ferencvaroša u Ligi Evrope. Gosti su favoriti s obzirom na prvu poziciju i 32 boda iz 12 utakmica, dok je domaćin na devetoj poziciji sa 18 bodova iz 14 duela. Ovaj duel ćete moći da gledate na Premium 1 TV Arena sport.

A onda, od 16.15 (Premium 1) prava poslastica. Jedan od najvećih fudbalskih derbija sveta. Novi "El Klasiko" - Real Madrid - Barselona. Posle osam kola u Primeri, dva velikana imaju po 22 boda iz osam mečeva, ali je Barsa prva zahvaljujući boljoj gol razlici. Zanimljivo je da su oba tima odigrala nerešeno u Ligi šampiona, Real je kao gost odigrao sa Šahtjorom 1:1, a Barselona kao domaćin sa Interom 3:3.

Onda, od 17 časova (Premium 3) prelazimo na AdmiralBet ABA ligu u kojoj će Crvena zvezda posle poraza u Evroligi gostovati Olimpiji. Oba tima su u prethodna dva kola regionalnog takmičenja upisali pobede.

Zatim će program proći u znaku Partizana. Od 18.30 (Premium 1) nas očekuje duel gradskoh rivala, Partizana i Čukaričkog. Ekipa Gordana Petrića biće osokoljena posle pobede nad Kelnom u Ligi konferencija, ali Čuka neće biti lak zalogaj. Trenutno je treća sa 29 bodova iz 13 utakmica. Partizan ima 27 iz 12.

I za kraj večeri (21.00, Premium 3) ekipa Željka Obradovića će posle gostovanja u Evroligi, dočekati SC Derbi koji ima polovičan učinak u prva dva kola. Crno-beli su bili maksimalni do sada.

Naravno, ovo je samo naš izbor, a na programima TV Arena sport možete da pratite i druge mečeve iz Superlige Srbije, Premijer lige, Primere, Serije A...

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Nedelja (14.00) Radnički 1923 - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (16.15) Real Madrid - Barselona (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (17.00) Olimpija - Crvena zvezda (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (18.30) Partizan - Čukarički (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (21.00) Partizan - SC Derbi (TV Arena sport - Premium 3)

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike