Prve Ronaldove reći nakon suspenzije: Uskoro ćemo biti zajedno!

20.10.2022

20:45

0

Portugalac ne planira da odustane

Prve Ronaldove reći nakon suspenzije: Uskoro ćemo biti zajedno!
Kristijano Ronaldo - Copyright Profimedia

Kristijano Ronaldo je protekla dva dana glavna tema sportskih priča, nakon što je rešio da odbije ulazak u igru na meču sa ekipom Totenhema i potom iz revolta ranije otišao u svlačionicu.

Od ranije je jasno da Portugalac nije u prvim planovima Erika ten Haga, što mu je u proteklom kolu Premijer lige naročito zasmetalo, pa je  napustio "Old Traford" za vreme trajanja utakmice Mančester Junajteda i Totenhema

Upravo je Ten Hag odreagovao prvi i u dogovoru sa upravom kluba rešio da suspenduje igrača i to za derbi meč sa Čelsije, a nismo dugo čekali ni na oglašavanje Portugalca.

 

 

- Kako sam i uvek činio tokom moje karijere, trudim se da živim i igram sa puno poštovanja prema kolegama, protivnicama i mojim trenerima. To se nije promenilo. Ja se nisam promenio. Ja sam ista osoba i isti profesionalac kao što sam i bio poslednji 20 godina igranja elitnog fudbala i poštovanje je uvek igralo važnu ulogu u mojim odlukama.

Počeo sam veoma mlad, primeri starijih i iskusnijih igrača su uvek bili važni za mene. Zato sam, kasnije, uvek pokušavao da postavim sebe kao primer za mlađe igrače koji su rasli u timovima koje sam predstavljao. Nažalost to nije uvek moguće i ponekad nas žar momenta nadvlada. Sada trenutno, ja samo osećam kako moram da nastavim sa teškim radom u Karingtonu, podržavajući moje saigrače i biti spreman za sve u bilo kojoj utakmici. Popuštanje pred pritiskom nije opcija. Nikada nije bila. Ovo je Mančester Junajteda i stojimo ujedinjeni. Uskoro ćemo biti zajedno opet - napisao je Ronaldo na svom Instagram profilu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike