Tih 5 minuta, a onda totalna kontrola! Zvezdin trener zadovoljan posle pobede u derbiju!

20.10.2022

19:15

0

Autor: 24sedam

Bodove su obezbedili Pešić i Kanga

Tih 5 minuta, a onda totalna kontrola! Zvezdin trener zadovoljan posle pobede u derbiju!
FK Crvena zvezda - Copyright TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC/ bs

Fudbaleri Crvene zvezde iz Novog Sada su se vratili sa tri boda, pošto su u zaostaloj utakmici 5. kola Superlige pobedili Vojvodinu sa 2:0, zahvaljujući golovima Aleksandra Pešića i Gelora Kange.

Naravno, šef struke prvaka Srbije Miloš Milojević mogao je da bude zadovoljan.

- Mislim da smo kontrolisali utakmicu od prvog do poslednjeg minuta, a kada dođu golovi to izgleda lakše, ali ne mora stalno da bude lako. Igrali smo na gostovanju protiv dobre ekipe koja jeste u padu forme, ali ima četiri kvalitetna ofanzivca. Momci su dobro kontrolisali utakmicu, stvarali smo šanse i u prvom poluvremenu, a Bukarija i Pešića je praktično milimetar delio od toga da postignu gol već tad.

Možda nismo najbolje ušli u igru u drugom poluvremenu, tih uvodnih pet minuta, ali posle toga - totalna kontrola. Postigli smo dva gola i imali još nekoliko izglednih pozicija, tako da je pobeda definitivno zaslužena. Čestitam igračima na dobrom zalaganju i odnosu i hvala publici na sjajnoj podršci - počeo je Milojević čiji je tim u Novom Sadu imao dobru podršku.

- Veliki vetar u leđa su nam navijači i nadam se da će u ovolikom broju doći u Niš. Jeste da je dalje, ali Niš je grad navijača Crvene zvezde i nadam se da će sa svih strana doći da nam pruže podršku u nedelju. Znači nam to, zbog toga igramo, jer želimo da se radujemo sa našim navijačima, te da im priređujemo spektakle koji ih čine zadovoljnima - podvukao je Milojević.

Već u nedelju, Zvezda će gostovati Radničkom, a zatim biti domain Trabzonu u Ligi Evrope.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike