Milan i Sneža Borjan sami prave ajvar i zimnicu: Kapiten Zvezde zasuče rukave, peče paprike, čisti ih, melje i kuva ajvar

18.10.2022

15:34

0

Snežu miris pečenih paprika vraća u detinjstvo

Milan i Sneža Borjan sami prave ajvar i zimnicu: Kapiten Zvezde  zasuče rukave, peče paprike, čisti ih, melje i kuva ajvar
20220526mmBorjan07 - Copyright MN Press

Milan Borjan je pred Svetsko prvenstvo u Kataru spremio ajvar sa svojom suprugom Snežanom!

Kapiten Crvene zvezde i golman reprezentacije Kanade, prema rečima supruge, godišnje zarađuje i do milion evra, ali nije mu teško da sa suprugom Snežanom zasuče rukave, ispeče na desetine kilograma paprika, očisti ih, samelje i skuva ajvar!

Snežana priča za Informer da ona i njen suprug godinama spremaju zimnicu, a to nisu propustili ni ove jeseni.

- Otkad smo se preselili u kuću, svake godine pravimo ajvar! Dok smo živeli u stanu, nismo za to imali mogućnosti, a sada imamo gde da pečemo paprike i spremamo zimnicu.

Sneža kaže da je ona glavna domaćica, dok joj muž samo pomaže:

- Imamo vremena da pravimo zimnicu i radimo to iz ljubavi. Pripremamo manje količine, koliko je dovoljno za nas u kući. Ne volim kupovnu zimnicu, najlepši mi je domaći ajvar. Tako znam šta jedemo...

Supruga golmana Crvene zvezde kaže da uživa u pečenju paprika jer je to vraća u detinjstvo:

- Odrasla sam u Užicu i tamo sam najviše uživala kada s jeseni, dok naše mame i bake prave ajvar, osetim miris pečenih paprika. Nema ništa lepše od toga!

Snežana se i na Instagramu pohvalila da sprema zimnicu. Ona se snimala dok sa suprugom Milanom i sinom Filipom peče paprike. Kaže da su se mnogi iznenadili kada su videli taj snimak.

- Kada sam objavila snimak, ljudima je bilo čudno što pravim ajvar. Šokirali su se, jer me očigledno preko društvenih mreža doživljavaju na potpuno drugačiji način. Drugarice su mi slale poruke: "Koliko vremena treba da se to spremi? Zar ti nije lakše da kupiš ajvar?" Odgovorila sam im da ništa nije ukusnije od našeg domaćeg ajvara.

Snežana se hvali da je dobra domaćica.

- Nije uopšte čudno to što pravim ajvar, pošto skoro svaki dan kuvam domaća jela i tri puta nedeljno idem na pijacu! - završava priču Snežana Borjan.

Snežana Borjan je u nedelju napravila gala proslavu 40. rođendana u jednom prestoničkom lokalu, gde im je pevala Jelena Rozga. Slavljenica je celo veče bila vesela, đuskala je i nazdravljala sa gostima. Sa njom se, naravno, veselio i njen muž Milan Borjan, a žurku nije propustila ni Snežanina dobra drugarica, pevačica Katarina Grujić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike