Kad žena fudbalera slavi rođendan onda je to gala! Snežana Borjan naručila tortu na tri sprata, prskalice i plesačice

17.10.2022

21:06

0

Goste je zabavljala Jelena Rozga

Kad žena fudbalera slavi rođendan onda je to gala! Snežana Borjan naručila tortu na tri sprata, prskalice i plesačice
zvezda_koktel_15122019_0020 - Copyright ATAImages/ A.A.

Supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan napravila je sinoć rođendansko slavlje u jednom prestoničkom restoranu, gde je okupila brojne gostve iz sveta šoubiznisa. 

Sve je bilo glamurozno i nesvakidašnje. Snežana je obukla provokativnu haljinu koja je isticala njene atribute, napravila je punđu, a pevačica Jelena Rozga se pobrinula za dobru atmosferu. 

 

Kad žena fudbalera pravi rođendan, to je onda gala! Snežana je angažovala i plesačice, bilo je i prskalica, kao i torta na tri sprata. Borjan i njegova nežnija polovina su bili odlično raspoloženi, te su sve vreme nazdravljali sa gostima i veselili se.

Između ostalih, za slavljenicu su pevali i Aleksandra Prijović i Jovan Stefanović, a među zvanicama su bile i pevačice Nadica Ademov i Katarina Grujić.

Podsetimo, ljubav između Snežane i Milana desila se gotovo na prvi pogled, a sve je počelo kada je želela da priredi proslavu za svog brata sa kojim je Milan u tom trenutku bio vrlo blizak. Snežana je nabavila Borjanov broj telefona, te ga kontaktirala za pomoć, ali ubrzo se rodila i ljubav koja je i danas veoma jaka.

- Odmah smo se svideli jedno drugom. Počeli smo da se dopisujemo, a za nekoliko dana pozvao me je da dođem u Niš na roštilj. Pristala sam, a otac me je pitao: 'Ti opet ideš u Niš? Za dve godine nisi toliko puta išla kod brata. Tebi se sigurno neko tamo sviđa. Jedino može onaj Milan Borjan, on je svetski čovek.' - priča ona i nastavlja:

- Odlično me je poznavao. Kada smo se našli u Nišu, pomislila sam: 'Bože, udaću se za ovog čoveka'.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske... On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike