Borjan je igrao utakmicu, a niko nije primetio da prolazi kroz porodičnu dramu! Delije će ga posle ovoga još više voleti

03.05.2022

18:40

0

Kapiten Crvene zvezde je igrao iako su mu sin i supruga primljeni u bolnicu samo sat vremena pre utakmice

Borjan je igrao utakmicu, a niko nije primetio da prolazi kroz porodičnu dramu! Delije će ga posle ovoga još više voleti
Milan Borjan - Copyright Profimedia

Kakav je samo čovek Milan Borjan! Kapiten Crvene zvezde nebrojeno puta je do sada pokazao ljudsku veličinu, pored nespornih igračkih kvaliteta i liderstva na terenu, ali posle ovog gesta, navijači crveno-belih će shvatiti da mogu još više da ga vole.

Borjan je, naime, posle udarca u prvenstvenom meču ipak stao na gol, branio u pobedi njegovog tima nad Vojvodinom, a niko nije ni primetio da u tom trenutku prolazi kroz porodičnu dramu!

Njegova supruga Snežana otkrila je tek danas da je njihov sin Filip morao da bude hospitalizovan zbog rotavirusa, tako da su proveli određeno vreme u bolnici.

- Prethodnih nekoliko dana smo ležali na Institutu za majku i dete jer je Filip imao Rota virus i komplikacije koje ovaj virus nosi. Ovaj period je bio posebno stresan i emotivan za nas kada se uzme u obzir da smo hospitalizovani sat vremena pred početak utakmice Vojvodina - Crvena zvezda (tata nije bio sa nama). Milan i pored toga što je saznao koliko je Filipu loše i da smo primljeni u bolnicu je odigrao kompletnu utakmicu a da niko ne primeti koliko mu je teško - kapitenski, kako drugačije - napisala je Borjan na Instagramu i dodala:

- Ovaj post zapravo i pišem kako bih se zahvalila kompletnom medicinskom osoblju Instituta za majku i dete! Ovi ljudi nose neverovatnu odgovornost jer svaki dan kroz Institut prođe jako puno dece sa lošom kliničkom slikom, oni prilaze svakome sa istom dozom odgovornosti, ljubavi i entuzijazma. Posebnu zahvalnost želim da iskažem upravniku Pedijatrijske klinike u Institutu Vladislavu Vukomanoviću, hirurgu dr. Nemanji Rankoviću, predivnim sestrama sa gastro odeljenja koje imaju neverovatno strpljenje za svako dete i za svaku preplašenu mamu. Hvala vam, divni ljudi, vi ste ponos naše zemlje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike