Marihuane svuda po kući kao na plantaži! Snimci kuće fudbalera Liverpula koji su šokirali svet (GALERIJA, VIDEO)

10.10.2022

15:27

0

Autor: 24sedam

Džermejn Penant nastavlja da privlači pažnju medija svojim životom na ivici zakona

Marihuane svuda po kući kao na plantaži! Snimci kuće fudbalera Liverpula koji su šokirali svet (GALERIJA, VIDEO)
penant - Copyright Profimedia

Britanska policija istražuje bivšeg igrača Liverpula Džermejna Penanta zbog sumnje da je kuću pretvorio u plantažu marihuane.

Sve u prostranoj kući zarađenoj igranjem fudbala bilo je podređeno uzgajivanju marihuane, ali Penant negira svoju umešanost u slučaj. Za sada se zna da je na ovoj adresi bio od 2006. godine kada ju je kupio za tri miliona evra, a da je u poslednje vreme živeo na drugom mestu.

Vila, koja je izgrađena 1930. godine i ima ribnjak, teniski teren, đakuzi i zatvoreni bazen, bila je nenaseljena otkako se Penant razišao od svoje partnerke Alis Gudvin 2020. godine.

Dejli mejl izveštava da je narko-banda zauzela Penantovu vilu kao proizvodni centar za njihove ilegalne aktivnosti, a sve je otkriveno zahvaljujući otkriću jutjubera Luka Venčersa, koji se ušunjao u vilu da bi snimio video.

 

 

- Momci, upravo smo provalili ušli na mesto uzgoja kanabisa, u kući bivšeg fudbalera... Ovo je kuća bivšeg fudbalera Džermejna Penanta i pogledajte brda "trave" svuda - rekao je jutjuber.

 

 

- Ima toliko toga da sve smrdi na "travu".

Na slikama se vide električne instalacije, desetine saksija, cevi, pokriveni prozori, crne kese pune marihuane i materijal za uzgoj i skladištenje droge.

Penant je odavno poznat po svom načinu života koji ga je sprečio da napravi fudbalsku karijeru u skladu sa svojim igračkim potencijalom. Bio je privođen zbog alkoholizma ili korišćenja drugih opojnih sredstava, snimao je materijale sa svojom bivšom suprugom za sajtove sa "xxx" sadržajem ...

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike