Barselona pravi brutalan napadački tandem! Pregovori sa Liverpulom su počeli, Klop je spreman na trampu!

26.09.2022

16:46

0

Autor: 24sedam

Katalonci i Ostrvljani dogovaraju razmenu za januarski prelazni rok

Barselona pravi brutalan napadački tandem! Pregovori sa Liverpulom su počeli, Klop je spreman na trampu!
Fudbaleri Liverpula - Copyright Profimedia

Barselona je letos uzdrmala fudbalsko tržište angažovanjem Roberta Levandovskog, a sva je prilika da za januar sprema još jednu transfer bombu. Ukoliko se saznanja „Sporta“ ispostave kao tačna, Đoan Laporta je rešio da Ćaviju podari paklen napadački tandem, koji bi uz Poljaka činio i brazilski reprezentativac Roberto Firmino.

Katalonski list piše da je iskusni napadač ove sezone pao u drugi plan kod Jirgena Klopa, koji sa druge strane izuzetno ceni profil igrača kao što je Memfis Depaj, zbog čega su ispunjeni gotovo svi uslovi da dva evropska i svetska velikana prvu narednu priliku iskoriste za završetak, već započetih, pregovora na zadovoljstvo svih uključenih strana.

Podsetimo, Barsa je još letos pokušavala na sve načine da se reši ugovora Holanđanina, koji je na kraju ipak ostao na „Nou Kampu“. Ono što, takođe, Barseloni i Liverpulu olakšava konačan dogovor jeste činjenica da dvojica ofanzivaca imaju finansijski slične ugovore koji ističu na leto naredne godine.

Iako je Firmino letos izjavljivao kako voli Liverpul u kojem se oseća kao kod kuće i da bi u njemu voleo da ostane što je duže moguće, lako bi moglo da se dogodi da broji poslednje nedelje na „Enfildu“, koji je mogao da napusti i u nedavno završenoj transfer pijaci s obzirom da je bio jedna od većih želja Juventusa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike