Jovetićeve majstorije na današnji dan! Evo zašto "grobari" sanjaju povratak Crnogorca u Humsku (VIDEO)

29.09.2022

11:15

0

Autor: 24sedam

Još nije imao 18 godina kada je zatresao mrežu u večitom derbiju

Jovetićeve majstorije na današnji dan! Evo zašto "grobari" sanjaju povratak Crnogorca u Humsku (VIDEO)
jovetic4 - Copyright mn press/profimedia

Jedan od najvećih crnogorskih fudbalera svih vremena i izdanak Partizanove škole fudbala Stevan Jovetić na današnji dan ima čega da se priseća iz svoje bogate igračke karijere.

Napadač Herte koji će uskoro navršiti 33. godinu, na današnji dan2007. godine odigrao je svoj prvi seniorski derbi u dresu crno-belih protiv Crvene zvezde i odmah se upisao u strelce.

Utakmica u Humskoj zapisana je kao 131. derbi, a završena je rezultatom 2:2. Crveno-beli su dva puta vodili golovima Ognjena Koromana, a Partizan je svaki put sustizao prednost rivala pogocima Jovetića i Moreire na asistencije Dijare.

Takođe, na današnji dan, Jovetić je sa dva gola "torpedovao" Liverpul. Bilo je to 2009. godine u meču Lige šampiona. Posle pet godina, ali kao igrač Mančester sitija Jovetić je ponovo bio precizan protiv "redsa" u Premijer ligi.

 

Jovetić je trenutno ugovorom vezan za berlinsku Hertu, a obeveze mu ističu u junu sledeće godine. To bi mogao da bude trenutak za ispunjenje želje većine navijača Partizana da ga ponovo vide u crno-beom dresu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike