Bomba je spremna, Barselona će vratiti Mesija! Šta god da traži neće biti problem!

03.10.2022

13:56

0

Autor: 24sedam

Predsednik katalonskog kluba Đoan Laporta želi ponovo da gleda Argentinca na Nou Kampu

Bomba je spremna, Barselona će vratiti Mesija! Šta god da traži neće biti problem!
Lionel Mesi - Copyright Profimedia

Iako su informacije "čas ovakve, čas onakve" kada je budućnost Lionela Mesija u pitanju, stigla je nova koja briše sve one negativne kada je pitanju povratak Argentinca u Barselonu.

U klubu sa Nou Kampa čvrsto veruju, čak su i ubeđeni da će Mesi ponovo obuči njihov dres. Uvereni su i da nikakvih problema sa njegovim zahtevima oko primanja neće biti, osećaju da mogu da izađu na kraj sa svim. A kao najvažnija stavka navodi se to da Mesija u svom klubu mnogo želi predsednik Barselone Đoan Laporta.

 

 

Kada se zna i da bi menadžer katalonskog giganta Ćavi Ernandez i te kako voleo da radi sa argentinskim asom, onda je jasno da će sve potencijalne prepreke biti preskočene. Čak ni činjenica da Barsi ide odlično u Primeri, te da je napad "popunjen" neće uticati na odluku o dovođenju Mesija.

Nema dileme, Barselona se sprema da krene u bitku za Lionela Mesija i tako aktivira bombu koja će dobrano protresti fudbalski svet.

Ako se obistini onda će i bogati vlasnici PSŽ morati da se zapitaju da li je njihov novac svemoguć ili će ubuduće gubiti bitke po pitanju angažmana pojedinih fudbalera.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike