Šta je to što Mesi želi, a nije titula prvaka sveta sa Argentinom? Još ga boli prošla godina!

27.09.2022

14:58

0

Autor: 24sedam

Fudbaler PSŽ otkrio koji je cilj zacrtao za ovu sezonu

Šta je to što Mesi želi, a nije titula prvaka sveta sa Argentinom? Još ga boli prošla godina!
Lionel Mesi - Copyright Tanjug/AP Photo/Bruna Prado

Verovatno nema mnogo fudbalera (i navijača) na svetu koji će vam reći bilo šta drugo osim da želi da njegova reprezentacija osvoji titulu prvaka sveta u Kataru.

Sasvim logično, ne postoji ništa važnije u svetu fudbala od Mundijala. Ali, ima i onih fudbalera koji drugačije razmišljaju.

Profimedia
 

Jedan od njih je Lionel Mesi, najbolji fudbaler Argentinac, član PSŽ. On je za ovu sezonu sebi zacrtao jedan veliki cilj, a to nije slavlje u Kataru!

- Ova sezona je posebna zbog Mundijala, ali to ne bi trebalo da utiče na nas. To takmičenje je teško osvojiti, jer ne pobeđuje uvek najbolji. Pripremamo se za sve izazove koji nam mogu doći na putu do tog cilja - rekao je Mesi o izazovima koje očekuje na SP, a onda otkrio šta mu je najvćea želja, te da se i dalje seća prošlosezonskog neuspeha:

- PSŽ ima isti cilj kao i u prošle dve godine. Svi znaju da želimo da osvojimo Ligu šampiona. Prošle sezone smo ispali od Reala i to je bilo jako teško za mene. Odigrali smo dve jako dobre utakmice, a mali detalji su odlučili.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike