Partizanov debakl odjeknuo i u regionu: Jedna od najvećih senzacija otkako se igra fudbal na Balkanu!

28.09.2022

18:41

0

Autor: 24sedam

Mediji u BiH i Hrvatskoj pisali o eliminaciji crno-belih iz Kupa

Partizanov debakl odjeknuo i u regionu: Jedna od najvećih senzacija otkako se igra fudbal na Balkanu!
IMG01-119 - Copyright Promo/FK Partizan/Sandić foto

Taman kada su svi kojima je crno-bela boja pri srcu pomislili da je Valjak uhvatio zalet, u blato ga je vratio Radnički iz Sremske Mitrovice. Srpski prvoligaš šokirao je Partizan na startu takmičenja u Kupu, eliminisavši ga posle boljeg izvođenja penala, a jedan od najtežih poraza u trofejnoj istoriji kluba odjeknuo je i u regionu.

Hrvatski „Index“ u naslovu je istakao da su crno-beli doživeli debakl ispadanjem od drugoligaša uz promašene sve pokušaje u penal seriji.

Prenose Hrvati pisanje srpskih medija o istorijskom uspehu kluba iz Sremske Mitrovice, te nezapamćenom šoku za Partizan, čiji su fudbaleri potpuno podbacili na penal ruletu, promašivši sva četiri pokušaja.

Bosanskohercegovački „Sportsport.ba“ otišao je i korak dalje, nazvavši poraz Partizana jednom od najvećih senzacija otkako se igra fudbal na Balkanu.

Uz kratak opis dešavanja tokom meča, portal iz BiH je istakao da je u penal seriji viđena „neverovatna bruka Partizanovih fudbalera koji su uspeli da promaše čak četiri penala“, uz zaključak da će „ovaj poraz dodatno uzdrmati crno-bele koji su danas igrali u praktično najjačem sastavu, uz jedinu novost koja je bio golman Milan Lukač".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike