Baš se potrudili da vide Partizan, kad ono bruka: Pogledajte "VIP ložu" stadiona u Mitrovici i kakav pogled vam pruža! (VIDEO)

28.09.2022

16:32

0

Agropapuk arena je bila rasprodata

Baš se potrudili da vide Partizan, kad ono bruka: Pogledajte "VIP ložu" stadiona u Mitrovici i kakav pogled vam pruža! (VIDEO)
fkp - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Fudbaleri Partizana eliminisani su na startu Kupa Srbije. Na gostovanju u Sremskoj Mitrovici, trijumfovala je ekipa Radničkog i to nakon penala. Tako su crno-beli doživeli jedan od većih poraza u istoriji kluba, a domaćin je pak napravio najveći uspeh u 100 godina dugoj istoriji.

Drugoligaš iz Srema je do penala stigao neverovatnim pogotkom u nadoknadi vremena, a potom su bili bolji u izvođenju sa bele tačke.

Crno-beli su promašili sva četiri šuta, dok je Radnički bio polovičan.

Ali, ono što je bilo zanimljivo pre početka meča, Agropauk arena u Mitrovici je bila rasprodata. Jasno je, ne dolazi Partizan svaki dan, a problem ljubiteljima fudbala pričinio je i smanjeni kapacitet stadiona.

Ipak, bilo je i onih koji su se snašli kako da gledaju ovaj meč, a da to ne bude direktno sa stadiona ili u TV prenosu.

Naime, na Tviteru je osvanula fotografija trojice muškaraca, koji pored zidina stadiona prate meč. Međutim, kako je zid visok, jedan je parkirao bicikl, drugi postavio ,erdevine, a treći je pak hoklicu postavili na kotur za kablove.

 

 

Nije poznato da li je reč o "lokal patriotama" koje bodre svoj klub ili navijačima Partizana, ali reč je o jedinstvenoj fotografiji, koja je na izvestan način obeležila ovaj susret.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike