Petrić posle bruke crno-belih u Sremskoj Mitrovici: Partizan sebi ovo ne sme da dozvoli!

28.09.2022

15:16

0

Autor: 24sedam

Trener Valjka miran pred kamerama posle eliminacije iz Kupa

Petrić posle bruke crno-belih u Sremskoj Mitrovici: Partizan sebi ovo ne sme da dozvoli!
0MAR32 - Copyright MN Press

Partizan je šokantno završio učešće u Kupu. Već na prvoj stepenici, crno-beli su doživeli jedan od najtežih poraza u modernoj klupskoj istoriji, pošto su posle penala eliminisani od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

- I da se završilo 1:0 nismo igrali dobro. To je očigledno. Primili smo gol u poslednjem minutu, to ne bi trebalo da se dešava Partizanu, jednostavno pad koncentracije… - mirno je posle bolnog poraza pričao trener Partizana Gordan Petrić za TV Arenu sport odmah posle meča.

- Nismo igrali dobro, pogotovo u drugom poluvremenu, da li je smetao teren ili ne to su priče za malu decu. Nismo prošli, zasluženo smo izgubili na penale i moraju momci da dignu glavu i da se okrenu prvenstvu. To je sada meni lako reći, ali generalno nismo zaslužili danas da prođemo.

Složio se Petrić da je danas Radnički ostvario senzacionalnu pobedu.

- Partizan sebi ne sme da dozvoli da izgubi utakmice od slabijeg protivnika. Ja momcima mogu da zamerim puno stvari, ali to je priča za nas u svlačionici, videćemo koliko će se oporaviti za narednu utakmicu u nedelju – kazao je Petrić i istakao da ne zna kada se desilo da Partizan promaši četiri penala.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike