Kao da su namerno želeli da Nejmar propusti Mundijal: Tite izrekao opasne optužbe na račun igrača Tunisa (FOTO)

28.09.2022

10:01

0

Autor: 24sedam

Skandal za skandalom na meču Brazil - Tunis

Kao da su namerno želeli da Nejmar propusti Mundijal: Tite izrekao opasne optužbe na račun igrača Tunisa (FOTO)
nejmar - Copyright Tanjug/AP

Selektor Brazila Tite nije krio zaprepašćenje zbog ponašanja igrača Tunisa na prijateljskoj utakmici protiv njegove ekipe koja je završena pobedom 5:1 na "Parku prinčeva".

Komentar iskusnog stručnjaka bio je iznenađujuće iskren:

- Znali smo da će se protivnik takmičiti i boriti, ali nisam ni slutio da će biti takve agresije prema Nejmaru. Kao da su pokušavali da urade sve da on ne ode na Svetsko prvenstvo. Prijateljski mečevi ne isključuju emocije, ali mislim da je bilo previše rizično i zaista opasno igrati ivu utakmicu - rekao je Tite.

Utakmicu je obeležio i rasistički ispad prema Rišarlisonu prema kome je poletela banana dok je slavio pogodak u 19. minutu.

Tanjug/AP

 

- Razgovarao sam o tome šta se dogodilo sa Firminom. Rekao sam mu "hvala bogu što ovo nisam video, jer ne znam šta bih pod naletom emocija mogao da uradim." Ovog navijača treba pronaći i kazniti. Ovo je teška situacija. Svi su videli šta se nedavno dogodilo Vinisijusu. A sad ovo, na stadionu... Neka nadležni pronađu i kazne ovog navijača. Ovaj incident treba da bude lekcija ljudima da to ne treba da se radi.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike