Nejmar i Mbape se potukli u svlačionici, stvari letele svuda okolo! Saigrači ih jedva razdvojili, a sve zbog penala! (FOTO)

14.08.2022

16:18

0

Autor: 24sedam

Brazilac nije dozvolio Francuzu da izvede kazneni udarac nakon što je jedan već promašio

Nejmar i Mbape se potukli u svlačionici, stvari letele svuda okolo! Saigrači ih jedva razdvojili, a sve zbog penala! (FOTO)
Copyright Profimedia

Sezona samo što je počela, a u francuskom gigantu, ekipi PSŽ situacija je na ivici pucanja!

I to među dvojicom kolega iz napada tima Kilijana Mbapea i Nejmara. Kako javljaju svetski mediji, pozivajući se na svedoke, Francuz i Brazilac su se žestoko sukobili u svlačionici posle pobede nad Monpeljeom od 5:2.

Navodno su se prvo posvađali, onda i naguravali glavama, da bi po svlačionici počeli da lete razni predmeti koje su dva asa bacali jedan na drugog. Saigrači  su ih nekako razdvojili i smirili, ali je  ovaj incident pokazatelj da u PSŽ ne štima sve kako bi trebalo.

Sukob je nastao još tokom utakmice. U 23. minutu Kilijan Mbape je promašio penal, a kada je  20-ak minuta kasnije dosuđen i drugi kazneni udarac za PSŽ, poželeo je  da ispravi grešku.

 

 

Nije mu to dozvolio Nejmar, bukvalno mu je uzeo loptu i sklonio ga iz kaznenog prostora gostiju. Brazilac je pogodio, pa još dva puta posle toga, dok se Francuz morao zadovoljiti samo jednim golom uz taj promašen penal.

Verovatno ga je ta činjenica dodatno isfrustrirala, pa je burno reagovao po završetku meča. Ostalo znate, svađa, naguravanje, gađanje... Sve u svemu, liči na rasulo na Parku Prinčeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike