Kakvo ludilo u poslednjim satima prelaznog roka: Bomba na pomolu - Nejmar prelazi u Čelsi!

31.08.2022

11:39

0

Prema spekulacijama iz Engleske klub iz Londona na ime obešetećenja je spreman da plati čak 100.000.000 evra PSŽ-u

Kakvo ludilo u poslednjim satima prelaznog roka: Bomba na pomolu - Nejmar prelazi u Čelsi!
nejmar - Copyright Profimedia

Kakvo ludilo u poslednjim satima prelaznog roka.

Poslednja u nizu bomba je prelazak Nejmara iz PSŽ u Čelsi i klub iz Pariza Brazilca ne bi ga prodao ispod 100.000.000 evra, a ostaje da se vidi da li će doći do najvećeg transfera ovog leta.

Prema pisanju engleskih medija, Plavci su spremni da odreše kesu i da pošalju ozbiljnu ponudu za jednog od najboljih igrača na svetu.

Ostaje da se vidi šta će se desiti u narednih nekoliko sati, a inače novi vlasnik Čelsija Tod Boli dao je obećanje menadžeru Tomasu Tuhelu, da će dovesti jaka imena kako bi tim bio konkurentan kako u Premijer ligi, tako i u Evropi.

Navodno, jedna od želja bila je i Nejmar, jer klub iz Londona ove sezone ima problema u napadu, jer Kai Haverec i Mejson Maunt u prvih nekoliko kola nisu imali nijednu asistenciju, ni gol.

U prilog ide i to što atmosfera u svlačionici PSŽ nije baš najbolja i da su učestali sukobi između Kilijan Mbapea i Brazilca.     

Podsetimo, da je njegov transfer iz Barselone 2017. godine bio vredan 222 miliona evra i dalje je najveći u istoriji fudbala, tako da PSŽ ne bi pristao da ga proda za manje od 100 miliona. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike