Petrić upozorava pred meč sa Nicom: Oni su uspavani, mislio sam da je Zvezda bolja od njih, ali onda sam ih video protiv Kelna

14.09.2022

10:19

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana svestan je da im u goste dolazi izuzetno nezgodna ekipa

Petrić upozorava pred meč sa Nicom: Oni su uspavani, mislio sam da je Zvezda bolja od njih, ali onda sam ih video protiv Kelna
petrić - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana sutra (21.00, Arena Sport TV Premium 1) igra meč 2. kola grupe D Lige konferencija protiv francuske ekipe Nice.

Suočavanje dva rivala dolazi posle teških iskušenja na otvaranju takmičenja, jer je Partizan u jednom šokantnom duelu protiv Slovačko ostvario remi 3:3, dok su Francuzi spasili bod (1:1) na svom terenu protiv Kelna.

Trener crno-belih Gordan Petrić rekao je da im u goste dolazi izuzetno nezgodna ekipa.

MN Press
 

- Gledali smo tri meča, poslednju gde su dobili 0:1. Dellovali sumi kao da neće biti najbolja ekipa sa kojom dosada igrali. Učinilo mi se da je Zvezda bolji tim od njih. Međutim, drugi mečevi, kao drugo poluvreme protiv Kelna pokazali su da imaju izuzetno brze i dobre igrače. Igramo protiv ekipe koja trenutno spava, ali nikad se ne zna kad će se probuditi i kad će stvoriti probleme svom protivniku. Pričao sam sa Vladom Ivićem, jer su oni igrali ptotiv Makabije, i baš on mi je rekao da deluju uspavano, igraju u naletima, ali tada su sposobni da dovedu rivala u veoma nezgodnu situaciju - poručio je Petrić.

Partizan neće imati pomoć suspendovanog Belića, iskljulenog na utakmici u Češkoj, a pod znakom pitanje je i Menig.

- Menig je trenirao u ponedeljak i juče odvojeno od ekipe. Još nismo sigurni da li će biti u kombinaciji za Nicu, moraćemo da obavimo jedan razgovor mi u stručnom štabu pre nego što donesemo odluku. Belić je suspendovan, poslednje tri utakmice igrao je na visokom nivou i nedostajaće nam. Imamo igrača koji mogu da ga zamene, a ko će to biti videću posle treninga. Ako ih dobijemo, bliži smo proleću i to nam je bitno. Posebno jer poslednju utakmicu igramo sa Česima i to možda može da bude odlučiujući meč.

Fuseni Dijabate biće i protiv Nice igrač od koga se najviše očekuje.

- Očekujem od Dijabatea da ovo što pruža u poslednje vreme, da ponovi i da bude još konkretniji. Siguran sam da igrači koji ga gledaju, da ga se plaše, i da on to treba da iskoristi. Pogotovo što se igrači protiv njega kad se brane stalno idu unazad, to očigledno znači da se plaše njega, ne napadaju ga ranije. Mislim da on sve to može. Ako sutra pobedimo, blizu smo proleća. Nadam se da su igrači svesni toga. Nije problem ni da se pobedi, izgubi ili odigra nerešeno, ali voleo bih da pobedimo - rekao je Petrić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike