Petrić još jedan detalj nije podesio: Curi u defanzivi, a zna se i zbog čega! (GALERIJA)

11.09.2022

19:54

0

Autor: 24sedam

Trener crno-belih svestan loše igre u prekidima

Petrić još jedan detalj nije podesio: Curi u defanzivi, a zna se i zbog čega! (GALERIJA)
pfc32 - Copyright FK Partizan

Partizan je posle odličnog izdanja protiv Kolubare u Lazarevcu još jednom odigrao u visokom ritmu koji njegov rival iz Lučana nije mogao da prati. Crno-beli su trijumfovali sa 6:0, uz još jednu dobru partiju raspucanog Rikarda i ostalih igrača posebno onih u srednjem redu.

Gordan Petrić je u izjavi za Arena Sport rekao da mu je posebno drago zbog kvaliteta kratkog izdanja Ilića i Baždara koji su dobili 20 minuta da pokažu šta znaju:

- Pred svaki meč ima kažem da oni znaju posle meča da li su dali maksimum ili ne. Nekad je poželjno da dajem ocenu, nekad ne. Oni znaju. Večeras su pokazali neku svežinu, potrošili smo dosta energije u prvih 25 minuta kad smo dobro igrali, a nismo dali gol - rekao je Petrić i nastavio:

- I opet sam rekao, meni je želja da dam mladim igračima šansu kad se to namesti tako. Tako je bilo večeras i svi su videli da igrači imaju talenta. Što se tiče slabijih prekida u odbrani, negde "mora da curi", trenutno je tako. Prošle godine je bilo igrača koji su malo drugačije branili prekide, igrači koji su otišli. Drago mi je da su igrači počeli da se smeju i da uživaju u igri i to treba da se nastavi u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike