Partizan će prezimiti u Evropi, Nica mora da pomisli da smo ludi! Natho pun optimizma pred nastavak sezone!

13.09.2022

16:22

0

Autor: 24sedam

Izraelac iz redova crno-belih veruje i da će se tim boriti za titulu u Superligi

Partizan će prezimiti u Evropi, Nica mora da pomisli da smo ludi! Natho pun optimizma pred nastavak sezone!
Bibars Natho - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu Lige konferencija osvojili bod u duelu protiv ekipe Slovacko u Češkoj (3:3), a zamenik kapitena crno-belih Bibars Natho ističe da veruje da njegov tim može da prezimi u Evropi.

Iskusni fudbaler naglašava da ga raduje kako ekipa iz utakmice u utakmicu podiže formu i tvrdi da tim iz Humske ima kvalitet da i na proleće igra na međunarodnoj sceni.

- Pre žreba za grupnu fazu u Ligi konferencije sam rekao da ćemo prezimiti u Evropi, a to isto mislim i sada nakon odigranog prvog kola - rekao je Natho, pa se osvrnuo na naredni meč (četvrtak, 21.00) sa Nicom.

- Moramo da stavimo do znanja Francuzima da se igra u Beogradu. Jesu jaki, ali potrebno je da osete da smo i mi kvalitetni, da kažu sebi: "Ovaj tim je lud, biće teško da ga pobedimo". Kad imate uz sebe navijače, popunjen stadion, onda je teško igrati ovde. U takvim situacijama dobijamo više samopouzdanja u napadu, stičemo utisak da možemo da pobedimo.

Iako je start sezone za crno-bele bio veoma loš, Natho naglašava da je cilj zacrtan na početku ostao nepromenjen.

- Nismo najbolje počeli sezonu, sada smo sve bolji i bolji. Mladi igrači su protiv Mladosti pokazali šta mogu u budućnosti. Vidi se da se tim podigao. Moramo da brinemo o sebi, da ne gledamo druge, moramo da obavimo šta je do nas. Ako odradimo naš posao, nijanse će odlučivati. Sada je najvažnije da nastavimo sa pobedama i možda mesec, dva pred kraj šampionata ćemo moći da pričamo o tituli, a kada igraš za Partizan, cilj je uvek titula. Ukoliko tako ne razmišljaš, onda nisi igrač za ovaj klub.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike